• 瀏覽: 5,828
  • 回覆: 29
+6
大家覺得今晚個大肚婆扮晒嘢瞓低,應該點樣處理呢?

大家天馬行空咁講吓!!

如果係我,一定先拘捕佢老公,然後搵個八婆講數!叫佢收錢,收聲!!

呢單野,又要考香港政府嘅公關實力啦!

搵個高級女警司,先去為問吓先,表明,嚴肅處理,認真調查。
過多一兩年,出個報告。

識時務者為俊傑,“當事實改變之後,我的想法隨之改變,您呢?”
放小曱甴對付大曱甴

為咗知道佢清唔清醒,要問下佢知唔知經手人係邊個

普通人見前面有人聚集,又有大批警察並用大聲公不停叫市民離開,自己有孕為何仍要行近?
今日的警方相信一定會搜集所有証據去澄清。

佢個胎是真定死胎? 想落仔的另類方式.... 正常人就算要行去果邊, 見到大班警察叫曬大聲公驅散都唔會行去啦, 仍要走埋去玩推撞....

片段已經清楚影晒係班垃圾拉低大肚婆,水洗都唔清

警察行動全程攝錄,係必須嘅。

曱甴胎殉道

人中毒就失去理智,但系儍到拖累個肚,就正不該。

一個負責任的大肚婆,出現在非法集會的現場,呵呵.

取材自fb

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-9-1 12:55 AM 發表
大家覺得今晚個大肚婆扮晒嘢瞓低,應該點樣處理呢?

大家天馬行空咁講吓!!

如果係我,一定先拘捕佢老公,然後搵個八婆講數!叫佢收錢,收聲!!

呢單野,又要考香港政府嘅公關實力啦!

搵個高級女警司,先去為問吓先,表明,嚴肅處理,認真調查。
過多一兩年,出個報告。 ...
凡有大肚婆突然出現在暴亂區, 必定是想進行免費墮胎, 我建議警方全部遠離她成成全她。

大肚婆老公

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-9-1 11:07 AM 發表
大肚婆老公11563701
咁快生左?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-1 11:12 AM 發表

咁快生左?
張相有日子,唔係睇唔到呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]