• 瀏覽: 19,366
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+5
條嘢軟嘅又唔濕嘅,即係完全唔係勃起狀態啦,即係根本冇興奮啦,即係唔係非禮啦!

除左曱甴邊個會非禮佢

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-8-31 03:00 PM 發表
陳淑莊令我諗起
呢個若菜光係AV女優,正好多

咁又離譜!!!

如果以後摸胸半分鐘,又講不覺意掂到?

判決太離譜!!! 當日疑犯已求陳原諒,可知他自知犯事。我雖不喜歡陳淑莊,但此案對她不公!

個男嘅會唔會先係受害者呀

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-31 02:55 PM 發表
立法會議員陳淑莊到筲箕灣視察人鏈活動後,聲稱遭陌生男子強吻右臉,她形容當時感到「軟但唔濕」的東西碰到;一名無業男當場被捕,並被控非禮,惟無業男稱為想避燈光而意外撞到陳,他已致歉但陳仍大叫非禮。裁判官今(31日)就案件裁決,裁判官認為陳淑莊及其同行同事的證供,就被告的冒出位置及動作,存在關鍵矛盾及不可磨合的分歧,裁定控方並未在毫無合理疑點下舉證,裁定被告非禮罪名不成立。

https://cdn.h ...
其實條八婆,有沒有腦癌?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-31 02:59 PM 發表
啫係可以照板煮碗 狗官⋯冒犯全球女性
45億人
你咪咁講你嘅女神喇
咁嘅條件,想人非禮?
夢中先見

引用:
原帖由 東方肥肥手背 於 2020-8-31 03:09 PM 發表
個男嘅會唔會先係受害者呀
晩晚發惡夢,以後都只可以係軟同唔濕囉

屈非禮失敗
因為個官都唔信,有人會對陳議員有非份之想,法官仲下令陳議員去廁所照一照……鏡

敗犬沒女因腦癌令到思覺失調,皮氣暴燥+陰陽失調,亂咁誣告他人非禮

哈哈哈,咁都得?

咁重口味~ 

原來佢個腦真係有事

引用:
原帖由 nikon3230 於 2020-8-31 03:09 PM 發表
咁又離譜!!!

如果以後摸胸半分鐘,又講不覺意掂到?

判決太離譜!!! 當日疑犯已求陳原諒,可知他自知犯事。我雖不喜歡陳淑莊,但此案對她不公!
單單案唔同, 要睇證供.
被告高過陳, 何需要趷高腳吻佢呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]