• 瀏覽: 2,512
  • 回覆: 17
美國殺黑人,華人同受歧視,但好少聽見會殺華人。
可憐的人必有其可恨之處。

因為亞裔在美國地位比黑人低,又無攻擊性,美警覺得被亞洲人反殺既機會接近0

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-8-31 01:50 PM 發表
華人在美國像鵪鶉一樣生活, 被人欺負都要忍氣吞聲, 天黑都不敢出門, 誰會特別関注半隱型的人。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-8-31 01:50 PM 發表
係因為白人怕黑人, 如果無武器, 論體型, 黑人win,

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-8-31 13:50 發表
响美國,大多數華人系最低等嘅。黑人專門欺負亞洲人呢。

香港黑暴曱甴快L的死去尾角度喇

會可憐黑鬼的人,都是一些從未接觸過黑鬼的人,只是在歷史書上看到所謂黑人的屈辱史,就覺得黑人是受害者,所以要支持黑鬼。他們根本沒有讀懂。

白人同黑人係世仇, 呢個結冇得解.

黑人大部野性太高 難控制 個班有智慧既多數唔係純黑

引用:
黃皮膚包括日本同韓國人。除非係朋友或同事,同區,老美係唔識分。老美土人有幾多識呢三國嘅語言丫!

白人至上主義代表人物斑膿身邊圍繞住華人邪教人士。白人至上主義者都說自己是虔誠基督徒,那些還要是邪教的異教徒,清算是遲早的話。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-10 04:14 PM 發表

黃皮膚包括日本同韓國人。除非係朋友或同事,同區,老美係唔識分。老美土人有幾多識呢三國嘅語言丫!
分到的,睇新聞就知,他們十分準確的針對華人。
攪錯的機會極少。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]