• 瀏覽: 5,328
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 highbury64 於 2020-8-31 01:38 PM 發表
https://www.hk01.com/%E8%AD%B0%E4%BA%8B%E5%BB%B3/511908/%E6%B4%9B%E6%AD%87%E9%A6%AC%E4%B8%81%E6%BC%94%E7%A4%BA%E6%BF%80%E5%85%89%E6%AD%A6%E5%99%A8-%E7%95%AB%E9%9D%A2%E5%87%BA%E7%8F%BE%E7%96%91%E4%BC%B ...
射程1.6公里咁遠,美軍想做神風敢屎隊

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-8-31 07:00 PM 發表
樓主肯定唔知激光射程幾遠
對空導彈射程又係幾遠
十年如一日既低智商, 幾時有得醫呀?
唔怪之得女神選光頭大叔都唔選山本六十四

喺普通戰機上安裝激光炮威力非常有限!

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2020-9-1 07:07 AM 發表

嘩!咁可以拎黎打飛機呀!以我記得太空坦克,鐳大炮早於1979年在日本面世左啦!漫畫裡面!🤣
我駕駛高達時仲賺激光炮威力唔大,改用流星鎚對付百式添!🤣 ...
最攪笑係星球大戰,激光劍竟然可以用嚟格劍用都得既。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-9-1 01:32 PM 發表

電漿武器係格唔到劍㗎!

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-9-1 01:32 PM 發表

仲可以擋人地激光槍的射線,人手轉把劍速度快過激光喎

又天方夜談,如果咁堅所有核武都係廢物,只有你可以打人,冇人打到伱,美狗就唔會係人家門口疴屎啦

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-1 01:51 PM 發表

電漿武器係格唔到劍㗎!
人地係用原力推動的電漿,所以係板得到掛

不過黑帝成日放電,但就電鬼咁耐都電人唔死,好心佢用中華電力的濕電好過啦

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-9-1 03:19 PM 發表
又天方夜談,如果咁堅所有核武都係廢物,只有你可以打人,冇人打到伱,美狗就唔會係人家門口疴屎啦
鬼咩,美國仔睇marvell 的漫畫大,所以成班儍咗

但英國就仲大鑊,睇黐線真低b大,所以而家佢地應晒景囉

引用:

個支係光管激光劍嘛!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-31 08:23 PM 發表

中國一發佈,全人類都嚇死,連外星人都嚇到半身不遂,中國人仁慈,所以決定永遠唔會發佈
香港曱甴將培訓美軍鑽下水道的技術

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-1 11:57 AM 發表

射程1.6公里咁遠,美軍想做神風敢屎隊
所以中國都話,一個電磁炮都打死你老美!

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2020-9-1 09:35 PM 發表

香港曱甴將培訓美軍鑽下水道的技術
下次再有同樣事發生,政府應灌d屎入去地道,等班曱甴捐到攰及肚餓時,有得充飢

Thanks!
佢老味 今次等天收!!!
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-1 12:29 AM 發表

洗乜暗示, 要毀滅地球, 中國同俄羅斯都有這能力. 但老美而家身嬌肉貴, 會唔會行呢步咁蠢呀???

其實 今次 美國肺炎, 係 我 用原力指引!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2020-9-1 11:03 PM 發表
Thanks!
佢老味 今次等天收!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]