• 瀏覽: 5,329
  • 回覆: 50
樓主肯定唔知激光射程幾遠
對空導彈射程又係幾遠
十年如一日既低智商, 幾時有得醫呀?

激光炮美國的只能做到600kw

但中國郤可以做在艦上的達1600kw

在激光及電磁炮的研究上,中國領先美國10至15年,好似中國的殲20其實早已出現配置激光炮,但中國重來都唔想加劇局勢的緊張關係,所以

冇發表出來!

所以,呢d美國消息?返去啃蕉啦,記者!

中國研製出激光武器時,奸邪妖獸予以嘲笑︰「用一面鏡已可以將激光全數反射,而且地球有曲率,激光無可能射得遠。」

但不知何解,美國研製出激光武器時,奸邪妖獸卻又如獲至寶,認定美國從此天下無敵。

中國在激光武器研發上早就超越美國,所以,要驚嘅,都係美國!
估計美國死在電力在一剎那提供上1000kw方面不及中國的設計效率。。所致,情況同電磁彈射的死法雷同

https://youtu.be/WPww2E66Ea8

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-31 07:20 PM 發表
中國研製出激光武器時,奸邪妖獸予以嘲笑︰「用一面鏡已可以將激光全數反射,而且地球有曲率,激光無可能射得遠。」

但不知何解,美國研製出激光武器時,奸邪妖獸卻又如獲至寶,認定美國從此天下無敵。 ...
因為反中嗰班,真係妖邪,偏頗到又妖又邪!

中國的六代戰機,傳會配置激光炮  參上

https://youtu.be/0zvqVPQ6IOw

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-8-31 07:00 PM 發表
樓主肯定唔知激光射程幾遠
對空導彈射程又係幾遠
十年如一日既低智商, 幾時有得醫呀?
黃能邊有智商呢。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-8-31 07:59 PM 發表

黃能邊有智商呢。
呢句是至理名言
陳彥霖全家親人出晒黎上埋庭作證都老屈係假
831那所謂死者韓寶生出返來籌生活費,班黃人又老屈佢係假,明明見到個樣match,都要話佢係假

真係智商的蠢儍級別高到嚇死人

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-31 07:12 PM 發表
激光炮美國的只能做到600kw

但中國郤可以做在艦上的達1600kw

在激光及電磁炮的研究上,中國領先美國10至15年,好似中國的殲20其實早已出現配置激光炮,但中國重來都唔想加劇局勢的緊張關係,所以

冇發表出來!

所以,呢d美國消息?返去啃蕉啦,記者! ...
中國一發佈,全人類都嚇死,連外星人都嚇到半身不遂,中國人仁慈,所以決定永遠唔會發佈

CG強軍

我發現有個現象好怪,就凡事已經在美軍服役的新式武器,解放軍又未服役研發中果啲,都喺解放軍先進10倍8倍。

引用:
原帖由 機龍 於 2020-8-31 08:26 PM 發表
CG強軍
可怕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]