• 瀏覽: 723
  • 回覆: 16
+2
染到7788都放緩拉

引用:
原帖由 Domson 於 2020-8-31 12:05 PM 發表
染到7788都放緩拉
x 2

都死晒,一定放緩

已經死了18萬人............就來都接近19萬人呢...........係死亡人數呀...........!!

美國唔係話密切接觸者唔驗咩咁放緩係正常喎

系??特9英~你個仆街有好多$藏系加州~快Ld去救國啦!!反正你個仆街賣L左特衰正苦習大一帶一路+大灣區俾老美~老美先系你祖國呀仆街~

大炮普都講明啦,唔檢測就唔會有咁多新冠個案,呢個係偉大嘅美國腫桶發明嘅,再唔係飲滴露啦,殺菌,醫治新冠病毒架。

引用:
原帖由 Domson 於 2020-8-31 12:05 PM 發表
染到7788都放緩拉
👍👍

病毒殺入赤柱 長沙灣3宗確診元朗兩人染疫

https://hd.stheadline.com/news/r ... 毒殺入赤柱-長沙灣3宗確診元朗兩人染疫

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-31 11:33 AM 發表

?20200831082245

新冠肺炎:加州總確診數破70萬 疫情漸見放緩
08月31日(一) 07:04   

美國目前共錄逾600萬人確診新冠肺炎,累計18.7萬名患者死亡。全國人口最多的加 ...
美國睇黎目標係全國感染

引用:
染到7788都放緩拉
唔好俾傳媒D語言偽術呃到..加州每天感染4000人..

要知加州大概有3800萬人口,只係香港五倍..

所謂放緩都等同於香港每天感染800人..

每天人均感染係香港高峰期既5倍以上....

每天人均感染係香港高峰期既5倍以上....

政府忙住救山火
邊得閒去驗病毒
數字暫時低水正常

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]