• 瀏覽: 671
  • 回覆: 15
醫管局員工陣線今日(30日)聯同多名民主派初選出線人呼籲市民杯葛「普及社區檢測計劃」,醫管局員...

評論

神奇了. 憂假陰性就唔檢測, 咁以後病人既緊密接觸者檢唔檢測好? 機師/空姐都唔好檢測啦? 憂假陰性掉以輕心!

好心HA 做下野啦. 面對呢批黑醫護連抄人都做唔到.

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/醫管局員工陣線聯民主派初選人-籲杯葛全民檢測-憂假陰性致掉以輕心反爆疫/

71初選曱甴周街播毒, 搞到成香港都係毒
曱甴播毒比人發現後立即刻出文宣周街貼屈一班無人中招的宴會, 即係屈盲人偷睇國家機密, 日日確診過百, 唔係洗乜咁緊張, 不停甩鍋, 所以佢地想盡辦法叫人唔好去驗, 萬一比人知道中毒, 咁一世比人恥笑!
杯葛為名, 掩飾為實!

吹完『假陽性』畀人打臉,原來係內地檢測盒更為靈敏。現在就吹『假陰性』如果擔心假陰性出現,應該係呼籲多d去檢測先啱喔,檢多一次就多一次機會穩到隱形帶菌者。事實上由初步懷疑-初步確診-最終確診最起碼要經過三重關卡

驗左會掉以輕心?! 幻想啫
中左招醫好再去旅行再染疫返港就真實啦

3,000私院做就冇假陰???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-31 10:51 AM 發表
3,000私院做就冇假陰???
菊花系假陰

假陽唔得假陰又唔得
唔通搵香港私家醫院做就一定得
就算兩公婆每次中出內射都唔一定會有BB啦

醫護咁唔專業. 真係第一次見.

檢測=>掉之輕心. 佢講出口唔覺得奇怪的? 難為有人信.

引用:
原帖由 cskch 於 2020-8-31 08:42 AM 發表
醫管局員工陣線今日(30日)聯同多名民主派初選出線人呼籲市民杯葛「普及社區檢測計劃」,醫管局員...

評論

神奇了. 憂假陰性就唔檢測, 咁以後病人既緊密接觸者檢唔檢測好? 機師/空姐都唔好檢測啦? 憂假陰性掉 ...
好心政府手起刀落啦!
真係乜都要阿爺出手?

掉以輕心,咁你哋咪呼籲啲人檢測後唔好掉以輕心囉,繼續做好防控,呢啲先係正路吖嘛。叫人杯葛,對防疫有甚麼益處,真係不撚之所謂

引用:
原帖由 D74獨裹鑽帖猿 於 2020-8-31 10:54 發表

好心政府手起刀落啦!
真係乜都要阿爺出手?
政府真係無Q用. 成日等阿爺指令. 白痴都睇到黑醫護玩政治啦. 檢測會爆發都講得出. 美國就係遲檢測搞到咁咯..

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-8-31 10:56 發表
掉以輕心,咁你哋咪呼籲啲人檢測後唔好掉以輕心囉,繼續做好防控,呢啲先係正路吖嘛。叫人杯葛,對防疫有甚麼益處,真係不撚之所謂
就算之前用幾千蚊一次果D. 都講明有假陰性. 即第二或第三次先中. 呢點係人都知. 陰性唔代表一定無. 但陽性的可以令到佢地唔再傳開去咁解...

引用:
原帖由 cskch 於 2020-8-31 08:42 AM 發表

評論

神奇了. 憂假陰性就唔檢測, 咁以後病人既緊密接觸者檢唔檢測好? 機師/空姐都唔好檢測啦? 憂假陰性掉 ...
好心查吓字典先死出黎獻醜啦.
懸崖勒"馬"呀! 由朝到晚仇中仇上腦, 呢班PK真係唔死都無L用

呢班黑醫一日到黑政治行先完全無資格做醫護, 應立即取消醫護資格

越南賤種河童又出嚟,無帶老母出嚟?佢老母好似唔嚇得,會手震,賣國虧心事做得多,可能就中風在家休養

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]