• 瀏覽: 551,128
  • 回覆: 77
  • 追帖: 153
+574
支持大叔

上個帖仲未追晒

引用:
原帖由 三英小狸 於 2020-9-1 09:01 AM 發表

我約八點半,八點二十五分到,先檢查手機預約短訊,在 counter 出示身份證取長棉條和收集瓶。跟指示到指定 counter 交比醫生/護士。我見護士姐姐換新一對手套幫我做。一開始護士姐姐解釋流程。先撩鼻,左右兩邊都有做,感覺有啲野"duk"你嗰鼻,但唔痕唔疼,當然有小小唔舒服啦。都要十秒八秒架。跟住撩嗰喉嚨,一啲都唔疼,但我估反應敏感的人會有想嘔的感覺。做完離開時會送一個銅芯口罩,整個過程 ...
好詳細

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-9-1 12:26 PM 發表
【721真相還原】The Untold Truth of 7.21 :平反元朗黑夜 第二部
https://www.youtube.com/watch?v=oJomZZtkkrY
已like

有賤種响入面留言洗白,話啲文宣唔係佢哋黃營整嘅,信嗰個都低能

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-9-1 05:46 PM 發表

大家要多D入去留言!!
對呀!唔好比佢哋啲妖言一面倒

引用:
原帖由 y98141 於 2020-9-1 06:21 PM 發表
頸部嚴重受傷....依個出血量.....

影片

港鐵將軍澳站今日(1日)下午近5時發生血案,一名解款員於將軍澳站B出口附近檢查維修恆生銀行櫃員機期間,被另一持刀男子襲擊,身中多刀倒臥血泊。事發後有途人見狀報警,有救護員到場為傷者急救,現場亦有港鐵職員協助調查。據了解,現場1名解款員頸部嚴重受傷,另1名解款員則面部及手受輕傷,至於男疑犯被制服時亦受輕傷。

警方正封鎖現場調查,據了解,事件涉私人 ...
個兇手好狼死

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-9-1 08:54 PM 發表

呢啲咩咩新香港人之說簡直廢話,好多香港出世的人,父母都係大陸黎,咁佢地都係新香港人啦!
仲有,如果新黎的人係無品德,咪證明香港教育得差囉,教唔好啲人有品德! ...
最好笑啲黃💩走去搞元朗時,叫啲圍頭阿伯返大陸,人哋講圍頭話,廣東話講唔正,就當人哋內地嚟,嚴格嚟講人哋先係真正香港人

我都做咗檢測啦~啲工作人員好友善,仲有1包口罩送

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-9-2 08:34 AM 發表

港姐連森尾都冇得做主持啊
係喎,睇得極度舒適

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2020-9-2 09:53 AM 發表
今日公司隻痴膠花,著咗件黑色底印大紅花既旗袍番工,大家今晚係深水埗見到既話,吾駛咁驚以為自己見鬼
好乸恐怖

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-9-2 01:15 PM 發表

我同事都講過佢個仔同學係新移民
黑暴期間佢同黃同學拗
點知俾黃同學攞五毫子掉佢
老師無罰黃同學
反而要個新移民同學獨自去另一課室上堂
搵個TA教佢
個同事仲話佢同老公輔導咗個仔好耐
唔想因為一件事另到個仔黑白不分 ...
個小朋友好慘,明明無做錯,個老師好有問題

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-9-2 08:25 PM 發表

在下家教真的一點不好,子女不是什麼叻人,讀書成績也見不得人,但在大是大非及會影響子女終身的,我必定盡力保護佢哋
人品比學歷重要
師兄你太謙喇

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-9-3 01:27 PM 發表

檢測有成7日時間
有咩可能唔送老豆終而去檢測
作文都作好啲呀
估計黑記劇本:
某市民進行檢測期間,收到醫院通知老豆危殆,但係該名人士為了盡公民責任,堅持完成檢測,因此未能送老豆終……

正常人收到咁嘅通知都即刻仆去醫院啦!就算趕唔切都唔關檢測事囉!100%作文

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-9-3 01:27 PM 發表

曱甴去搞檢測中心,喺我一直擔心嘅,但我1號晚去檢測時,看到場館並無特別加強保安,連警察都無個,似乎個風險評估仍是好低。希望為市民檢測的工作人員,順利完成工作,不要為他們添煩添亂了。 ...
搞檢測中心,會觸犯國安法

引用:
原帖由 Mina12345678 於 2020-9-3 01:40 PM 發表

Tbb今次同政府配合得唔錯 唔似西方日報甘 日日都搵野黎鬧政府 分分鐘鬧得仲多過毒果 👍👍
方向日日鬧政府,係啲黃💩💩眼睇嘢,先會話佢係黨報

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-9-3 01:46 PM 發表

果晚飛咗佢呀😂😂😂你可以上網睇番
師姐你講先發現,嗰晚見 Patrick Sir做司儀都打個突,以第一次做港姐司儀嚟講都做得幾好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]