• 瀏覽: 431,919
  • 回覆: 6,304
  • 追帖: 228
引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-9-17 08:21 AM 發表

藥劑師十個有九個都係黃,可能IVE出來的原因
最重要是lVE出品
必定是奇人!

引用:
原帖由 wong7fai 於 2020-9-17 03:26 PM 發表

班厚顏無恥犯氓已完做晒準備,不論民調真假為咗十皮都賴死唔走,繼續留係垃圾會,啲所謂尊重民調公字都贏🤣🤣🤣

佢地既民調一定會輸,黑鴿到時又搬龍門了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-9-17 09:39 AM 發表

我都係果句,只要亞爺一聲令下,我必定出$出力,消滅曱甴。

我係激藍,我平時只係死忍,我想殺曱甴好耐。
我跟,死而無悔!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-9-17 03:15 PM 發表

🤣🤣Chilie師姐,揼骨打通任篤二脈
食嘢食到脾胃大開,
死得,冇時間 減肥!
師姐靠害多啲,俾我睇穿你陰謀!仲話眼界大開?🤛🤭
師兄淡定,唔先整肥自己,又邊有得你減呢。條數係咁計吖😉

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-9-16 08:39 PM 發表

阿爺立國安法已經喺西方國家嘅眼中踩過佐條紅線啦,一開佐波就要打落去。

如果真係放棄香港,點解仲要硬推明日大嶼? 擺明要同地產佬同土豪重開戰線。

同時香港唔係唔可以轉型,以現時機場擴建同周圍嘅配套要喺大灣區主打航運物流業唔會咁難。 ...
憑咩要中央讓利養反骨仔?三番四次保你大,結果有目共睹,往日就話打狗看主人,今日主人醜態百出,唔打落水狗後患無窮。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-9-16 09:56 PM 發表

😂😂😂
btw 隔離又拗緊軟實力....😱呢排做乜周圍咁多野拗.....
真理越辯越明,大家據理力爭唔係壞事

引用:
原帖由 Chilie 於 2020-9-17 03:38 PM 發表

師兄淡定,唔先整肥自己,又邊有得你減呢。條數係咁計吖😉
人哋話天生麗質食極唔肥,我唔信哩!肥起上嚟越減越肥喎!火兄+養魚師兄講嘅。聽見都怕怕!😛

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-9-17 15:56 發表

憑咩要中央讓利養反骨仔?三番四次保你大,結果有目共睹,往日就話打狗看主人,今日主人醜態百出,唔打落水狗後患無窮。
上幾次實施啲政策黎振興香港經濟後,中央係咪就咁由香港班人自己搞唔再點理?

今次睇黎同時會加強對香港內部運作嘅干預,先至重奪實際話語權。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-9-17 15:24 發表

暫時應該唔會點嘈,分分鐘系老美嬰國要阿爺供應疫苗(自家生產的效力不成),等到了手再話有乜副作用老屈阿爺賠錢💰💰機會大
唔賣比佢,等佢杏加橙

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-9-17 04:08 PM 發表

上幾次實施啲政策黎振興香港經濟後,中央係咪就咁由香港班人自己搞唔再點理?

今次睇黎同時會加強對香港內部運作嘅干預,先至重奪實際話語權。 ...
其實國定法出台後,香港有不能靠金融業搵食(有好多外地資金都轉投星加坡,這是事實),真係要開始轉型架啦

引用:
原帖由 wong7fai 於 2020-9-17 15:26 發表

班厚顏無恥犯氓已完做晒準備,不論民調真假為咗十皮都賴死唔走,繼續留係垃圾會,啲所謂尊重民調公字都贏🤣🤣🤣

睇死都係咁啦!

太極友話,佢地係為公義喎。
我話,佢地唔要人工我就信。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-9-17 09:49 AM 發表

【#正言焦點】國產新冠疫苗最快11月可接種

新冠疫苗何時推出備受關注,央視《新聞1+1》連線中國疾病預防控制中心生物安全首席專家武桂珍,她表示,自己正在武漢參與疫苗生産車間安全評審,目前中國疫苗研發生產方面在全世界走在前列。目前全球共有9種疫苗進入III期臨床試驗階段,中國就佔5種(新增一款中國與其他國家國際合作的新冠疫苗,剛剛進入),所以非常快。新冠病毒是一個高危病毒,需要在負壓車間生産。現在 ...
祖國好嘢!👍👍👍👍👍
占4/9。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wong7fai 於 2020-9-17 02:32 PM 發表

部門派送??

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-9-17 03:26 PM 發表

奇哥,呢個鑪等你條友幾日啦!
呢幾日等你圍鑪啊!一切安好吧🙋‍♂️
奔放兄,大家安好,近排冇乜撘咀,但遇到好文章就想分享下。

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-9-17 10:40 AM 發表

我幾個月前個腎生左粒好細好細既石都痛到要立即入急症室,活摘器官到自己不知係冇可能,不過法輪報大把呢D內地報導。醫院做器官移植都唔能夠百分之百保證成功,更何況在其它冇醫療設備嘅地方?我相信個偷腎故事可能是來自電影橋段。 ...
法輪子旨在宣示中共管治的地方無法無天,毫無人權可言。理得你點科學,總之有人信就得!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]