• 瀏覽: 3,996
  • 回覆: 31
阿F35, 不如你索性改返名做不隠形戰機算把啦

https://youtu.be/BKb17qQqnlY進入香討影片區

中國的雷達去到伊雷都升級到咁, 10月128隻殲10C到伊朗咪伊朗重光 美國你死啦!

而家連俄羅斯的雷達, 都可全程監察到F35喎, 冇啦冇啦!!! 冇咗隠形能力的F35, 又會被打返落去連F16也不如

https://youtu.be/jgJpVY066MA

點解唔打佢落黎
一日唔打佢落黎一日都可以比老美繼續吹

壞了,F35怎麼辦?

「軍隊-2020」論壇向外界披露:今年年初伊朗憑藉從俄羅斯進口的Rezonans-NE雷達探測到了F-35.
在「軍隊-2020」國際軍事論壇上,Rezonans研究中心副行政總裁亞歷山大•斯圖奇林表示Rezonans-NE雷達自進口至伊朗後數年內都保持24小時的執勤率,今年年初伊朗使用此款雷達成功識別出了F-35戰鬥機並獲取了其飛行路線等所有信息,自知暴露的F-35很快調頭脫離.
雖然伊朗有Rezonans-NE這樣性能優異的雷達,但仍未改變其在同F-35的多次較量中處於下風的現狀

樓主文中雷達類似JY-27, 利用了空腔諧振的特點來放大能量產生熱量加熱食物。即使是隱身飛機其機體內部也存在大量的金屬腔體,米波雷達波束在進入金屬腔體後會以最大的功率發生空腔諧振現象,雖然隱身飛機可以將常見的高頻雷達波束反射至安全區域不產生回波,但對於米波雷達的波束,隱身飛機卻相當於是一個放大器, 但會產生誤差, 環境干擾等問題

原文網址:https://kknews.cc/military/x42bl3r.html
再袋錢入網軍袋先, 隱形戰機並不是探測唔到, 而只係低探測性及難於被鎖定, 當你雷達探測到有戰機時已被攻擊摧毀, 呢D就係隱身戰機嘅能力l
都係果句, 探測到並不是鎖定到

一日未亡國,都可以繼續吹,咁巴閉打架落來睇?

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-31 12:03 AM 發表
「軍隊-2020」論壇向外界披露:今年年初伊朗憑藉從俄羅斯進口的Rezonans-NE雷達探測到了F-35.
在「軍隊-2020」國際軍事論壇上,Rezonans研究中心副行政總裁亞歷山大•斯圖奇林表示Rezonans-NE雷達自進口至伊朗後數年內都保持24小時的執勤率,今年年初伊朗使用此款雷達成功識別出了F-35戰鬥機並獲取了其飛行路線等所有信息,自知暴露的F-35很快調頭脫離.
"再袋錢入網軍袋先"...
嗱!你有鋪俾錢癮, 唔好嘥佢啦, 你入幾多美金先 如香討有慈善Account, 代網軍多謝你做慈事, 你俾幾多錢???

另外, 全世界都知伊朗暫時冇能力在空戰同美國打的, 所以雷達測到都無能為力正常喎, 你揾一個被美國利用聯合國已制裁近10年, 空軍仍停在欠零件維修及只有1,2代的國家, 扮咩嘢專家丫

但連伊朗在咁情況下的雷達都可測到你老美揾網軍大賣廣告的所謂隠形戰機.

冇晒面囉

白痴匪人真無腦

老尾邪惡軸心

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-31 10:24 AM 發表
你們的戰機和民航機~都是用我美共的波音公司下游配件~知冇?最先進的老尖怎會給你
咁茌2新聞你先而家嗡?mh370時,全世界都知美國的惡魔行為啦,你在討論區時有見大家講,格,避坐你老美的波音,改坐空中巴士好過!
否則,中國一叫停飛737 max,又怎會一呼百應呢

去美化是今個世紀的潮流呀,大叫民主自由的老土怪,out啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-31 08:43 AM 發表

嗱!你有鋪俾錢癮, 唔好嘥佢啦, 你入幾多美金先 如香討有慈善Account, 代網軍多謝你做慈事, 你俾幾多錢???

另外, 全世界都知伊朗暫時冇能力在空戰同美國打的, 所以雷達測到都無能為力正常喎, 你揾一個被美國利用聯合國已制裁近10年, 空軍仍停在欠零件維修及只有1,2代的國家, 扮咩嘢專家丫

但連伊朗在咁情況下的雷達都可測到你老 ...
師兄, 你仲係唔知咩係隱形戰機呀?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-30 10:25 PM 發表
阿F35, 不如你索性改返名做不隠形戰機算把啦

https://youtu.be/BKb17qQqnlY
唔好踢爆呀...美國仲要賣武器嫁一間搞到全世界買中國雷達+俄佬S400點算

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-31 12:24 PM 發表

師兄, 你仲係唔知咩係隱形戰機呀?
算把啦,伊朗雷達mon.到佢啦,說明F35失敗咗啦

其實,美國在隱形技術上都話自己去到樽頸,物理上的極限喎,狼狽奧仲在上兩個星期前大大聲話要中國交出相關的技術添,但中國睬佢都硬膠啦!
所以美國都發表聲明在六代戰機研發上會不再追求隱形技術(可考慮是美國是在這領域認輸了)會另闢新徑喎!
情況同電磁彈射又衰一鑊,雷同!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]