• 瀏覽: 29,870
  • 回覆: 419
  • 追帖: 2
+10
頭一次二次三次會覺得新奇,再搞落去就會認真無聊,成班低端廢人無所事事收錢叫口號,好垃圾囉

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-31 08:32 AM 發表
831無死人同六死無死人係一樣
但磚頭掟死人,馬鞍山火燒人就千真萬確!兇徒仍然逍遙法外!吶喊一助威果兩個仲比黃狗倌放生左!

引用:
原帖由 牛屎華 於 2020-8-31 08:43 AM 發表
頭一次二次三次會覺得新奇,再搞落去就會認真無聊,成班低端廢人無所事事收錢叫口號,好垃圾囉
收錢做嘢都係搵食啫!冇收錢果班簡直岸狗狗,唔死冇用!

其實721及831都係YC非常失敗既日子,於是佢地用強勁文宣,意圖去粉飾事件係一場黑幕,轉移自己手足視線

唔係地鐵站外咩?因為無冷氣而唔去呀?

仿真槍警棍都揾到,到時又大叫“警察扮暴民!真係打死人!”,企前面小心啲,俾人後面打死左,出年到你“被悼念”。

點解唔去太子站外叫? 一把戲子

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-8-30 04:06 PM 發表
港鐵太子站8.31事件明日一周年,再有網民發起悼念行動。有網民號召今午到油尖旺一帶商場進行「攬炒行動」,以悼念8.31事...

?20200830155609

又有夢倫送頭,
勁聯、皮蛋西唔知有冇去呢?

新聞 ...
又係冷氣革命...

睇下今晚有幾多手足出離送頭先,曱甴加油

南葵涌?
引用:
原帖由 tomymt 於 2020-8-30 04:15 PM 發表
送晒去檢測!

記住企開D, 如果唔係又ON99比警察罰$2000架啦. 仲有呀, 記住去買花呀. 花鋪等緊你. 

又叫口號引人注意,等警方出動驅散,一個個登記票控啦

曱甴係好有心。。。。攪事呀麻,on99 信埋d on9 野,定時定後出黎做傻仔亂港,去食屎啦。
支持國安法

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2020-8-30 04:20 PM 發表
香港女人真幸福...一年有兩個月~7.21 & 8.31 姨媽準到你唔信~世界婦女羨慕中~....
曱甴被法輪功, 黃教師, 黃社工 , 黃公務員是加害者 , 洗蠢人腦變成黑衣曱甴 ,
所以曱甴是受害者 , 正常人應該為受害者默哀

附件

取締香港法輪功.jpg(112.16 KB)

香港警察加油.jpg(137.8 KB)

黃屍不敢面對的真相.jpg(199.08 KB)

搜查完毒果,
下一步應該搜查大紀完

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]