• 瀏覽: 2,467
  • 回覆: 18
有人話醫護人員會特意地用不必要的方法

令到受檢人非常痛苦

但上網搜索 搵唔到檢索嘅正確方法
可唔可以幫幫手公開

引用:
原帖由 GPR 於 2020-8-30 01:12 PM 發表

令到受檢人非常痛苦

可唔可以幫幫手公開
有人話。。。地球係平既

我冇cap 圖 而家只係要求資料

引用:
原帖由 GPR 於 2020-8-30 01:12 PM 發表

令到受檢人非常痛苦

可唔可以幫幫手公開
那幾千名主動去檢測中心幫忙防疫的醫護,按理你可放心。不停唱衰檢測的黑醫護,根本就不會去幫忙。

雖然黃十字會給市民很差印象,但不能把醫護們都貼上黑標吧。

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-8-30 01:30 PM 發表

有人話。。。地球係平既
-

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-30 02:04 PM 發表

那幾千名主動去檢測中心幫忙防疫的醫護,按理你可放心。不停唱衰檢測的黑醫護,根本就不會去幫忙。

雖然黃十字會給市民很差印象,但不能把醫護們都貼上黑標吧。 ...
冇人話 醫護 係仆街 我講過希望知道點樣檢測我唔想畀啲黃絲 虐待我

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-30 02:04 PM 發表

雖然黃十字會給市民很差印象,但不能把醫護們都貼上黑標吧。 ...
你個 玩馬騮 我一直有睇 完

引用:

令到受檢人非常痛苦

可唔可以幫幫手公開
驚咁多做咩呀,你排隊睇住覺得前面嗰條友好痛苦,咁咪走囉

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-8-30 02:22 PM 發表

驚咁多做咩呀,你排隊睇住覺得前面嗰條友好痛苦,咁咪走囉
你係乜水呀

引用:

令到受檢人非常痛苦

可唔可以幫幫手公開

附件

Screenshot_20200830_141414_com.android.chrome.jpg(201.27 KB)

引用:
原帖由 GPR 於 2020-8-30 02:17 PM 發表

冇人話 醫護 係仆街 我講過希望知道點樣檢測我唔想畀啲黃絲 虐待我
我也不知,不過去檢不會碰到黃醫就是。

引用:
原帖由 GPR 於 2020-8-30 02:19 PM 發表

你個 玩馬騮 我一直有睇 完
馬騮投降變烏龜,龜縮中

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-30 02:36 PM 發表

我也不知,不過去檢不會碰到黃醫就是。
所以我要搵檢測程序

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-30 02:37 PM 發表

馬騮投降變烏龜,龜縮中
呢啲早六七年前玩六四已經玩厭咗

引用:
原帖由 GPR 於 2020-8-30 02:39 PM 發表

所以我要搵檢測程序
https://youtu.be/wFyoPC1dFGY

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]