• 瀏覽: 3,556
  • 回覆: 27
攬炒派由最初號召將肺炎病毒傳開,成功將肺炎第二波爆發出來。
為了穩守成果,全民檢測會成功將隱形傳播鏈截斷,所以佢地將全民檢測抹黑,不停攻擊全民檢測,以圖阻止別人去檢測,以穩住隱形傳播鏈這橋頭堡,令香港攬炒得以延續,讓更多他們認定的癈老染病去世,令經濟活動繼續凍結。

攬炒派害港之心不死。

佢地認為自己年輕,唔會咁易染疾死。

所以就用害人心態去阻撓別人去驗。

毒果大大標題話全民檢測可以督數。
呢種心態有咩意思?

全民檢測目的係找隱形傳播鏈,沒有過二百萬人檢測,作用都不明顯,只可以作為市民自己安心取得一次免費檢測的優惠吧了。
督數有咩意義?根本無助控制疫情。
為什麼攬炒只想其他人不去檢測去滿足佢地反中害港心態。
而唔係有公德地一同阻截傳播鏈?

昨日東張西望問幾個老人家識唔識 知唔知點登記 全部都唔識

連建制基本盤都無埋

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-8-30 12:10 PM 發表
昨日東張西望問幾個老人家識唔識 知唔知點登記 全部都唔識

連建制基本盤都無埋
基本盤?

免費檢測政治化。

引用:
原帖由 lewark 於 2020-8-30 12:25 PM 發表

基本盤?

免費檢測政治化。
樓主你1樓已經係政治化
攬炒同做唔做呢個測試都無直接關係

政府都講明係自願檢測
呢次試水温 遲下實再有 如果阿爺唔高興 香港人唔合作

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-8-30 12:31 PM 發表

樓主你1樓已經係政治化
攬炒同做唔做呢個測試都無直接關係

政府都講明係自願檢測
呢次試水温 遲下實再有 如果阿爺唔高興 香港人唔合作
唔抵得攬炒派害香港人。

就係佢地散播病毒。

引用:
原帖由 lewark 於 2020-8-30 12:44 PM 發表

唔抵得攬炒派害香港人。

就係佢地散播病毒。
驗左未啊老哥.

唔知點解 , 一到五六日 , D死曱甴就特別活躍

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-9-4 02:01 PM 發表

驗左未啊老哥.
今日驗。

引用:
原帖由 lewark 於 2020-9-5 06:51 AM 發表

今日驗。
我睇下情況先去, 果然會延長.

已有100萬人book 左,發展落去,穩形傳播鏈就會在黃人內部之中!

因只有深黃人不去驗

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-5 02:16 PM 發表
已有100萬人book 左,發展落去,穩形傳播鏈就會在黃人內部之中!

因只有深黃人不去驗
最弊佢係我地身邊呢.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]