• 瀏覽: 87,805
  • 回覆: 1,342
  • 追帖: 4
+96
引用:
原帖由 Mayo 於 2020-8-30 06:27 AM 發表

Gphone 爭取民主可以爭取到去山頂溝女放狗,你個仔就去台灣痞兜。。。你唔好係度賴政府。
真係唔好瀨,河童做漢奸今日咁風光都係全靠政府無能佢先有咁嘅成就,下面班曱甴仔只係工具。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-30 05:53 AM 發表
【明報專訊】12名參與反修例運動或涉嫌違反《港區國安法》被捕的港人日前懷疑經海路潛逃期間,被內地海警截獲及拘留內地。另有5名港青7月中下旬偷渡到台灣時被截獲,正在高雄扣留。被控暴動罪的21歲學生文家健,其母親昨晚聲淚俱下,指兒子至今杳無音訊,又認為兒子並非參與暴動,「佢覺得香港係值得去爭取」,她批評香港政府令年輕人有家歸不得,「透過你哋嘅政治,連屋企都無得返,(部分)連生命都無,仲慘」。

htt ...
無話唔比佢返香港,返黎後過返10年8載精彩人生姐而家有禁止佢返香港咩?

又一個委過於人

深明大義的父母呀!當個仔冇咗算啦

腦殘父母就會教出腦殘仔女,真心講係抵死,無須可憐!

你可以示威,可以遊行等表達你嘅訴求,但必需合法守法,打攔哂啲嘢同打人就一定唔得!有排你還啊!

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2020-8-30 06:11 AM 發表

我只係想問佢,到底知唔知自己個仔想爭取啲乜嘢?甚至係佢個仔本身又知唔知自己想爭取乜嘢?
燒地鐵燒得咁開心😁😁😁 入去坐監就梗㗎啦🎉🎉 要問就問X耀廷  🙁違法達義呀嘛!問政府做咩啫

佢爭取方法錯左囉 文生阿媽

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-8-30 05:57 AM 發表
冥報聞酸, 毒果2.0.
黑妓漂白自hi

先查下呢班人既父母有無協助罪犯潛逃,有既即拉

有家歸不得...? 人攪抗爭你個懵撚傻仔又攪抗爭..馬田李個仔抗爭咗莎莎太子女做老婆...河童攪抗爭,,攪到上山頂溜狗,即係手足狗都不如....仲抗爭埋個貝沙灣un un腳得鳩閑屌你,,你件人血鏝頭抗爭到中,港&中,台監獄兩邊坐...人生仔你生仔,,人地生件金菠蘿,,你走去生件叉焼,,,,生就累街坊死就累觀眾....仆街喇去~

推卸責任,毫無悔意,
應加重刑罰

內地有無體罰?
應除褲先打一百大板

眾所皆知,只有中共同狗唔知。

引用:
原帖由 pqmboss 於 2020-8-30 06:12 AM 發表
呢個老母唔死都冇用,個仆街仔做曱甴重怪人
呢的父母有千千萬萬個,無家人支持的裝備一早比人掉落街啦,所以話井蛙國人根本系抵死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]