• 瀏覽: 20,736
  • 回覆: 345
+9
「抹黑」為法輪功學員?乜你地唔係應該覺得光榮咩?

引用:
原帖由 急屎 於 2020-8-30 12:12 AM 發表
「抹黑」為法輪功學員?乜你地唔係應該覺得光榮咩?
咁佢即係歧視,打壓法輪功,白色恐怖,寒蟬效應

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-30 12:08 AM 發表
專家及醫生質疑全民自願檢測成效,被特首林鄭月娥批鬥為心腸差、抹黑中央;一直就公共衞生議題發聲的公共醫療醫生協會會長馬仲儀,早前接受《大紀元》訪問後,被抹黑為法輪功學員及違反《國安法》。

https://hk.appledaily.com/resizer/n0-U-HUK5qhKg0VZV-uKAG6mY2Q=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-a ...
咁大反應睇黎身有屎

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-30 12:15 AM 發表

其實馬仲儀醫生,都算奇怪。
自己做醫生
叫人學法輪功
唔使睇醫生

咩科學理論嚟架
好人好者都唔會上大妓院啦

指鹿為馬最叻梗系曱甴報 lo

馬殯儀呢隻醫畜日日掛住換耳環搞政治釆你有味啦

大妓院同毒果同一樣嘢黎
唔作嘢唔利用自己(戇鳩)人
點對得住自己

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-30 12:12 AM 發表
其實馬醫生洗鬼回應咩!清者自清,真香港人有眼睇
此地冇銀三百兩,香港人一睇就知佢係法輪功天使

不過講真喎真係有法輪大法嘅學員自稱係醫生有叫人唔好食藥醫病㗎喎

襯政府強勢,就頭定性法輪功為恐怖組織。

香討真係好多五毛

據傳疑三大精神,毒果作聞日日都用,馬女士咁都好驚?

馬醫畜真係好L無恥, 無恥到極...

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]