• 瀏覽: 20,827
  • 回覆: 31
+9
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 05:13 PM 發表

冇所謂啦,我就留係香港,打飛機又好做乜都好,唔洗漏夜偷渡咁慘喎
儲下錢出去搭飛機玩下
唔好成日諗偷渡
試下喺自己世界就返出嚟

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 05:26 PM 發表

你緊係有錢啦,燒咁多,小心下面通脹呀,記得帶多啲俾埋手足喎
你咁貪心㗎要我燒埋畀你啲朋友

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:42 PM 發表

好快就要㗎喇,課完金又冇利用價值,老細咪要你走囉
農曆七月年年都有,希望老細要你搭船走果時過河小心啲啦
嘩原來你啲藍絲下下都要課金先出去做嘢㗎唔怪之你咁激動囉呢排有冇工開呀

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:44 PM 發表

邊個窮邊個要課金邊個要上船,大家知喇,唔係唔夠人講就老屈就以為係真既
聽你講就知你窮啦下下都要諗搭船嘅
你哋啲藍絲都唔係第一次屈人㗎啦我都聽到習以為常呀

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:46 PM 發表

原來啲曱甴On 9係真㗎係你自己講檢測你講㗎喎不過你課完金冇錢睇醫生我唔怪你
你講來講去冇錢嗰個根本就係你成日又話搭船又話乜我都知你呢排藍絲冇工開

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:49 PM 發表

邊啲人偷渡開仲要俾人周到咁樣衰
咁又係既Passport可以叫屋企人燒俾你
即係你話手足搭船偷渡係窮L?咁話自己手足咁仆街既?
你都唔使燒啦七月開門你可周圍走既好好珍惜時間呀你

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:51 PM 發表

彼此彼此啦總好過啲人打飛機扮搭飛機最後原來睇醫生都冇錢
嘩原來你扮開嘢㗎我而家先知呀
你窮到冇錢睇醫生呀唔怪得知你撲去全文驗測囉

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:52 PM 發表

得啦你繼續On 9啦,記得準時課金先有船飛呀
講過幾多次呀我唔搭船㗎你窮咋我搭飛機㗎

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:53 PM 發表

你收慣?
咁又係而家七月中門大開你直接食㗎喇唔使燒㗎喇嘛

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:57 PM 發表

你自己洗晒先啦,小心啲,下面好多手足等你呀
唔好你等錢洗呀嘛
所以咪燒畀你先啦

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:59 PM 發表

嘩原來你啲曱甴下下課完金都未必有嘢做㗎唔怪之你俾我仲激動你上船未呀
唉算啦算啦下下都叫人上船甘當我係船上同你講嘢啦咁樣你會開心啲呀

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:01 PM 發表

聽你講就知你打飛機扮搭飛機啦曱甴偷渡次次都搭船早兩日先俾人周到12隻依家又話人屈你呀
你藍絲緊冇事㗎警察會幫你㗎嘛

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:03 PM 發表

你講來講去都係冇錢課金冇得走連船都上唔到又話乜我都知你想走又走唔到
係啦係啦走唔甩你講嚟講去悶悶㗎係啦係啦上唔到船咁樣講你開唔開心啲

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:04 PM 發表

可惜你要燒呢七月人人都可周圍走但你14先出到嚟
你唔係可以日日周圍走㗎你淨係7月1號至7月14號先可以周圍走㗎你好好享受慢慢珍惜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]