• 瀏覽: 20,779
  • 回覆: 47
+9
引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 04:55 PM 發表

全民檢測同身體檢查係唔同㗎喎你搞清楚喎唔通你智障嘅
講到你自己好清楚咁,原來係懵盛盛既

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 04:54 PM 發表

都話你cheap㗎啦淨係識得諗搭船儲下錢錢搭飛機啦你
邊夠課完金仲要俾老細叮走咁Cheap呀,冇利用價值,報公安拉埋自己友添呀,好似condom同m巾咁用完即棄,cheap喎,唉

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 04:52 PM 發表

又係嗰句啦你要自己打飛機咁慘冇錢就係咁㗎啦你哋
係喇係喇,知你有錢喇,農曆7月,慢慢洗啦

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 04:52 PM 發表

哎呀你要自己打飛機咁慘㗎冇錢就係咁㗎啦
你緊係有錢啦,燒咁多,小心下面通脹呀,記得帶多啲俾埋手足喎

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:01 PM 發表

我唔使搭船㗎不嬲我都冇搭船呢個習慣
你講農曆七月唔通你唔係人嚟嘅
好快就要㗎喇,課完金又冇利用價值,老細咪要你走囉
農曆七月年年都有,希望老細要你搭船走果時過河小心啲啦

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:02 PM 發表

你窮到咁呀
咁你自己就小心啲啦
邊個窮邊個要課金邊個要上船,大家知喇,唔係唔夠人講就老屈就以為係真既

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:03 PM 發表

原來啲藍絲腦殘係真㗎係你自己加埋身體檢查你講㗎喎快啲睇醫生啦我等你家人可憐
原來啲曱甴On 9係真㗎係你自己講檢測你講㗎喎不過你課完金冇錢睇醫生我唔怪你

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:04 PM 發表

嘩你偷渡開㗎我搭飛機要passport㗎要過關㗎你連呢啲都唔識㗎
搭飛機梗係要畀錢㗎喇你偷渡開嘅游水㗎
邊啲人偷渡開仲要俾人周到咁樣衰
咁又係既Passport可以叫屋企人燒俾你
即係你話手足搭船偷渡係窮L?咁話自己手足咁仆街既?

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:06 PM 發表

腦殘啲人就係識得講呢啲睇醫生啦你不過睇完你睇醫生都冇用㗎啦
彼此彼此啦總好過啲人打飛機扮搭飛機最後原來睇醫生都冇錢

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:35 PM 發表

得啦你繼續食自己啦
得啦你繼續On 9啦,記得準時課金先有船飛呀

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:36 PM 發表

都話你唔係人嚟㗎啦咁我使唔使燒啲嘢畀你呀
你收慣?

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:37 PM 發表

儲下錢出去搭飛機玩下
唔好成日諗偷渡
試下喺自己世界就返出嚟
係囉,唔好掛住打飛機扮搭飛機
勸下你啲手足啱架喇,你都知偷渡衰呢
可世你個世界只有咁細

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 06:38 PM 發表

你咁貪心㗎要我燒埋畀你啲朋友
你自己洗晒先啦,小心啲,下面好多手足等你呀

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 08:57 PM 發表

嘩原來你啲藍絲下下都要課金先出去做嘢㗎唔怪之你咁激動囉呢排有冇工開呀
嘩原來你啲曱甴下下課完金都未必有嘢做㗎唔怪之你俾我仲激動你上船未呀

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 08:58 PM 發表

聽你講就知你窮啦下下都要諗搭船嘅
你哋啲藍絲都唔係第一次屈人㗎啦我都聽到習以為常呀
聽你講就知你打飛機扮搭飛機啦曱甴偷渡次次都搭船早兩日先俾人周到12隻依家又話人屈你呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]