• 瀏覽: 16,011
  • 回覆: 345
生果日日作新聞!香港市民 睇慣睇熟😅 冇乜大不了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-30 12:08 AM 發表

專家及醫生質疑全民自願檢測成效,被特首林鄭月娥批鬥為心腸差、抹黑中央;一直就公共衞生議題發聲的公共醫療醫生協會會長馬仲儀,早前接受《大紀元》訪問後,被抹黑為法輪功學員及違反《國安法》。

https://hk.appledaily.com/resizer/n0-U-HUK5qhKg0VZV-uKAG6mY2Q=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-a ...
接受大紀元訪問。。。。。

月華、敏棋你們現在好嗎?

回覆 引用 TOP

國安法又有用了

回覆 引用 TOP

馬殯儀呢隻醫畜

贏總有萬千個理由,輸總有千萬個藉口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2020-8-30 01:10 AM 發表

做曱甴有錢收,偷渡要俾錢,所以曱甴一定多過偷渡
你估佢哋想科水偷渡咩,但老細要佢哋走佢哋冇得揀,唔聽話就死梗,做曱甴做到咁,都算失敗

回覆 引用 TOP

大妓院咩料,心中有數啦

回覆 引用 TOP

無關會接受訪問

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bigwai 於 2020-8-30 01:15 AM 發表

我淨係知道隻臭西喺一月果陣,話香港醫護冇能力應付新冠病毒,以罷工要求封閉香港同大陸之間嘅口岸,當時香港得幾十人確疹。到左七月第三波新冠病毒爆發,林鄭要求中央幫手,隻臭西就話香港嘅醫護有足夠能力應付,七月果陣每日過百宗確診!吊佢魯帽,佢地班黑衣戶呢半年真係進步神畜! ...
班醫曱講嘢跟政治立場,佢哋講嘢係唔可信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-30 12:08 AM 發表

專家及醫生質疑全民自願檢測成效,被特首林鄭月娥批鬥為心腸差、抹黑中央;一直就公共衞生議題發聲的公共醫療醫生協會會長馬仲儀,早前接受《大紀元》訪問後,被抹黑為法輪功學員及違反《國安法》。

https://hk.appledaily.com/resizer/n0-U-HUK5qhKg0VZV-uKAG6mY2Q=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-a ...
呢條死臭閪馬仲儀講嘢偏頗不公,唔想救人嗰陣就話香港唔夠醫護人員,當國家派遣醫護人員來港幫手就話香港醫護人手足夠!樣樣嘢都以政治行先,香港人民生命為後!正一仆街賤閪冚家剷!

回覆 引用 TOP

原來馬大醫牲都知法論功係黑,咁點解仲要接受大妓院訪問?

回覆 引用 TOP

有合理懷疑

回覆 引用 TOP

化膿功洗腦真犀利

回覆 引用 TOP

引用:

https://hk.appledaily.com/resize ... 097/filters:quality(100)/cloudfront-a ...
蘋果日報靠生安白造起家,大妓院就係人都知係笑料,呢兩間毒媒講嘅唔洗咁在意,當古仔望吓算,係傻仔先仲要俾錢毒果去睇

指鹿為馬就唔識,不過睇佢個樣,我就真係以為係隻馬,古代就獅身人面,佢就人身馬面

回覆 引用 TOP

醫曱死全家

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]