• 瀏覽: 20,802
  • 回覆: 345
+9
引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 08:59 PM 發表

嘩原來你啲曱甴下下課完金都未必有嘢做㗎唔怪之你俾我仲激動你上船未呀
唉算啦算啦下下都叫人上船甘當我係船上同你講嘢啦咁樣你會開心啲呀

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-30 09:07 PM 發表

佢分唔開搭同打
佢都On 9

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:01 PM 發表

聽你講就知你打飛機扮搭飛機啦曱甴偷渡次次都搭船早兩日先俾人周到12隻依家又話人屈你呀
你藍絲緊冇事㗎警察會幫你㗎嘛

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-30 12:12 AM 發表
其實馬醫生洗鬼回應咩!清者自清,真香港人有眼睇
咁佢要中美國肺炎先可以做個完美漢奸

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 09:08 PM 發表

唉算啦算啦下下都叫人上船甘當我係船上同你講嘢啦咁樣你會開心啲呀
唉算啦算啦下下都話自己搭飛機其實係打飛機不過我唔會要你打住飛機咁同我講嘢你留返俾手足睇

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 09:09 PM 發表

你藍絲緊冇事㗎警察會幫你㗎嘛
你曱甴就慘啦又12隻俾人周到喇

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:03 PM 發表

你講來講去都係冇錢課金冇得走連船都上唔到又話乜我都知你想走又走唔到
係啦係啦走唔甩你講嚟講去悶悶㗎係啦係啦上唔到船咁樣講你開唔開心啲

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-30 09:10 PM 發表

動氣咪輸囉
咁我又冇呀,玩得好開心,佢仲話自己好有錢喎,真係笑到gap gap聲

馬黑醫歧視法輪功嗎?

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-8-30 09:04 PM 發表

可惜你要燒呢七月人人都可周圍走但你14先出到嚟
你唔係可以日日周圍走㗎你淨係7月1號至7月14號先可以周圍走㗎你好好享受慢慢珍惜

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-30 12:08 AM 發表
專家及醫生質疑全民自願檢測成效,被特首林鄭月娥批鬥為心腸差、抹黑中央;一直就公共衞生議題發聲的公共醫療醫生協會會長馬仲儀,早前接受《大紀元》訪問後,被抹黑為法輪功學員及違反《國安法》。

https://hk.appledaily.com/resizer/n0-U-HUK5qhKg0VZV-uKAG6mY2Q=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-a ...
即是連大紀元都覺得法輪功係邪教,身為法輪功弟子是恥辱,為人所不齒。

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-30 09:12 PM 發表

係啦係啦走唔甩你講嚟講去悶悶㗎係啦係啦上唔到船咁樣講你開唔開心啲
係喇係喇好有錢呀日日打飛機呀唔係係搭飛機呀你開心晒啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]