• 瀏覽: 13,781
  • 回覆: 117
+7
引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-8-29 08:10 PM 發表
https://twitter.com/ottohuang120/status/1299602113266286592?s=21
買一送一,兩支落海兩支落地,就算你老美航母上左岸,都唔洗指意走得倒!

講到明由青海射去南海,有本事入嚟炸我呀笨。你老尾

只有無腦WC先信

這智商,你媽的傻逼東西,這是燃料助推部分,難怪大陸的青年人都叫你們井蛙。不知者無罪,但如此急於把自己的無知展示出來的,我是佩服!服了!真的。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-29 20:33 發表
一射已穿、咩料已冇神秘感 果然完全冇打仗經驗
建國7O年,有打過邊場仗?

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 03:30 AM 發表

韓戰單挑美國同聯合國聯軍,珍寶島對蘇聯,西沙海戰,印度,越南邊境戰。 老解建國70年,打盡美帝蘇修,未嚐一敗

射遠啲射落自己基地吖嘛。

下面即刻畀人篤爆咗 可笑的黃絲

附件

Screenshot_2020-08-30-09-10-30-193_com.opera.browser.png(704.69 KB)

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-8-30 03:57 發表

韓戰單挑美國同聯合國聯軍,珍寶島對蘇聯,西沙海戰,印度,越南邊境戰。 老解建國70年,打盡美帝蘇修,未嚐一敗
呢D都係人海戰術!現今行不通了!打錢打科技,老共2樣都唔夠料!今次可嘗一敗了!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-8-30 09:12 AM 發表
下面即刻畀人篤爆咗 可笑的黃絲
退一步講,數倍音速的彈頭,即使沒有攜帶常規高爆部分(再退一萬步講,它是個啞彈,高爆部分的彈頭也重達半噸以上),單純是它的配重就足以沖入地面以下數米,怎麼可能是圖片上的遺落地面狀態?你得掘地數米才能找著它。我是真的佩服這些人的智商,他們是真的那麼傻還是為了黑而黑?

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 01:23 PM 發表

呢D都係人海戰術!現今行不通了!打錢打科技,老共2樣都唔夠料!今次可嘗一敗了!
你老尾又係你問打過邊場 答完又兜去第2到

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 03:30 AM 發表

無打過仗,都只是還擊,協助。
中國無贏過,人地未輸過。
最多都是撤軍,緊急撤軍,非常緊急撤軍,非常非常非常緊急撤軍。

點話點好,係呀樣樣都唔得㗎,咁你老味仲驚乜嘢啊?局座話齋,我地有排追唔到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]