• 瀏覽: 13,800
  • 回覆: 117
+7
引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-30 02:47 PM 發表
其實好多軍事專家都講過, 東風導彈只要不發射就永遠保持威嚇力. 現在露餡了.
更有資料話66支先可中目標? 係唔係信不信由你啦.
https://www.youtube.com/watch?v=MhsbdI3DfuU ...
幾多粒都好啦 打破左航母不沈既神話禾

實戰時試下咪知啦,邊個叫艘美國軍艦來試下?不過講真,試射完後南海好似平靜咗。

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-25 06:09 PM 發表

人海戰術!現今打科技,老共落後幾十年!打條蕉咩!
戰爭到最後還是要靠人才能掌控打番來的地方。

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-25 06:20 PM 發表

解放軍多次戰勝』﹖

就不提今日中共猛吹﹐抗戰是解放軍打勝的狂想曲。

老美打韓戰﹐目的在阻止北韓共軍﹐以武力佔據全韓﹐防止共產勢力擴張﹐此之謂肯南『圍堵』論﹐打的是有限戰爭﹔至少﹐在戰略上﹐老美並無決心全面攤牌﹐打蘇﹑平中之意﹐老美達成這個目標﹐對吧﹖。

如果說中共援朝軍勝利﹐請告訴我﹐中共是如何成功的﹐讓北韓如意﹐幫其拿下朝鮮全境﹖如果沒有﹐這勝在何處﹖

再看看那北越﹐非但沒有什麼『 ...
你都好本事,可以將事情全部反轉來寫,配服而不是佩服😜

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-25 09:59 PM 發表

中史?共產黨冇中史,只有黨屎!
又多一個呆娃?

射程範圍內沒有懸念。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-26 10:52 發表

又多一個呆娃?
扮瞓的人好難叫醒的。繼續瞓吧!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-26 10:47 發表

戰爭到最後還是要靠人才能掌控打番來的地方。
用人海擋導彈!

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 03:30 AM 發表

建國7O年,有打過邊場仗?
翻查下歷史先講啦 幾十年來打過無數次勝仗係國內  所以國軍係 攻無不勝戰無不克... 煩

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-25 09:59 PM 發表

中史?共產黨冇中史,只有黨屎!
台灣就真正無中史勒

引用:
原帖由 天郎 於 2020-9-26 18:24 發表

翻查下歷史先講啦 幾十年來打過無數次勝仗係國內  所以國軍係 攻無不勝戰無不克... 煩
征服埋銀河系添!發夢!

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 01:23 PM 發表

呢D都係人海戰術!現今行不通了!打錢打科技,老共2樣都唔夠料!今次可嘗一敗了!
人海戰術?抱歉,以美國為首的聯合國軍隊傷亡比解放軍更多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]