• 瀏覽: 13,812
  • 回覆: 117
+7
引用:
原帖由 急焦正金童 於 2020-9-4 20:39 發表

都離近亡國不遠,預言姐吾好吾信。
美國巳亡!習主席巳兼做美國總統了!你未醒?

引用:
原帖由 急焦正金童 於 4-9-2020 19:40 發表

中國人無仇恨架,美角四圍打殺,而加聯合國話查都吾得,比佢打殺過啲國家好仇架。如果你系尾國人系咪吾仇恨中國人呢。我吾豉吹仇恨架,中國人愛好和平,但點解老尾千里甘遠都要開條母狗同啲船仔泥南海,開炮軍演豉吹仇恨呢。甘啦派你去做和平大使,去南海迎賓,歡迎尾角到南海打炮,做下啦啦隊。而加系咪開心啲呢,心智健康啲未。 ...
我認為西方人是非常敵視中國大陸文化,所以喜歡用霸凌態度恐嚇大陸人。一百年前的各種侵略,為什麼會為之呢?還不是因為歧視,所以才會施行侵略。你為什麼會霸凌身邊的同學?還不是因為你看他不起,認為他根本沒有還手之力?制服強者,只能變得更強,否則侵害不會消失。

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-30 02:47 PM 發表
其實好多軍事專家都講過, 東風導彈只要不發射就永遠保持威嚇力. 現在露餡了.
更有資料話66支先可中目標? 係唔係信不信由你啦.
https://www.youtube.com/watch?v=MhsbdI3DfuU ...
吹蕭怪吹水都信真好嘢

學吓咩叫高低彈道先出嚟柒巧嗎?

引用:
原帖由 bizet 於 2020-9-1 03:30 PM 發表
CCTV 一向有威水視頻,打中靶船,點會唔拎出嚟分享愛國人士呀. 分享戰利成果.

CCTV軍事頻道都死狗. 又冇堅料放紅媒SCMP 嚇鬼佬. PS相都唔出.

DF17 要昇級先可壓制鬼佬同黃人. DF19出場吧.
我希望瞓係竹林個支唔係DF26, 係DF19算數啦.

...
不嬲大陸唔會報架喎.你唔係咁都唔🐷吖嘛!

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-8-29 08:10 PM 發表
https://twitter.com/ottohuang120/status/1299602113266286592?s=21
白痴自hi都信禾話佢係儍侵生架你信嗎?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-29 08:33 PM 發表
一射已穿、咩料已冇神秘感 果然完全冇打仗經驗
有咩穿呢?打到你阿媽越南仔瓜瓜叫打到你契老豆16國聯軍嗌晒救命叫冇經驗

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 03:30 AM 發表

建國7O年,有打過邊場仗?
打到你尾狗契老豆走夾唔抖.16國聯軍大嗌救命嘅韓戰唔🐷算唔算呢呵!

Twitter 原來有咁多黃狗

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-30 01:23 PM 發表

呢D都係人海戰術!現今行不通了!打錢打科技,老共2樣都唔夠料!今次可嘗一敗了!
打輸就只識話人人海戰術.廢就廢啦!响絕對優勢之下被老解小米加步槍打到落海咁滯.只有尾🐶有此能耐

引用:
原帖由 文爭 於 2020-8-30 01:54 PM 發表

退一步講,數倍音速的彈頭,即使沒有攜帶常規高爆部分(再退一萬步講,它是個啞彈,高爆部分的彈頭也重達半噸以上),單純是它的配重就足以沖入地面以下數米,怎麼可能是圖片上的遺落地面狀態?你得掘地數米才能找著它。我是真的佩服這些人的智商,他們是真的那麼傻還是為了黑而黑? ...
D白痴連基本常識都冇仲出嚟軍版柒先好嘢

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-30 02:47 PM 發表
其實好多軍事專家都講過, 東風導彈只要不發射就永遠保持威嚇力. 現在露餡了.
更有資料話66支先可中目標? 係唔係信不信由你啦.
https://www.youtube.com/watch?v=MhsbdI3DfuU ...
你要信白痴軍盲9噏冇人阻你.只要尾🐶軍相信就得

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-31 12:24 AM 發表

你有幻聽?美國求和?
唔求和做乜唔消滅塔利班啫好難架咩.日日炸月月炸炸平阿富汗咪得囉

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-31 12:27 AM 發表

有人巳答咗你老共係未嘗一勝呀!
但又未嘗一敗喎

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-31 12:51 AM 發表

我聽到俄羅斯煤睇話trump trump巳死,美國巳亡國
禾又聽到儍侵奸咗你阿媽繼而生咗你可否証實一下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]