• 瀏覽: 13,814
  • 回覆: 117
+7
引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-8-30 06:28 PM 發表

無腦黃狗,主子吓到現在才有反應。
咪系佢老尾仲驚緊,個心未定。佢仲岸十十話射下海有乜好驚。甘我建議老尾紮佢系航母船頭去南海自由行。

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2020-8-31 08:06 PM 發表

咪系佢老尾仲驚緊,個心未定。佢仲岸十十話射下海有乜好驚。甘我建議老尾紮佢系航母船頭去南海自由行。
甘就看下黃狗主子敢唔敢賭。航武100億。飛彈1000萬。就像黃狗上年跳閘一樣,只要抓到一次,就贏。

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-31 12:53 AM 發表
航母殺手
哈 哈
就看西奴主子敢不敢賭

引用:
原帖由 hitmantin 於 29-8-2020 20:10 發表
https://twitter.com/ottohuang120/status/1299602113266286592?s=21
可信性存疑!

附件

`$O2W90D{7HIIE}K7%[]J(E.png(1.23 MB)

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-1 11:45 AM 發表

可信性存疑!
航母殺手 保家衛國,  先射自家人, 射到靶邊才會嚇親自己人.
哈 哈

引用:
原帖由 bizet 於 1-9-2020 12:55 發表

航母殺手 保家衛國,  先射自家人, 射到靶邊才會嚇親自己人.
哈 哈
太多仇恨放在心裡不健康,也不明智。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-1 01:09 PM 發表

太多仇恨放在心裡不健康,也不明智。
我地愛國分子嚟㗎, 習總都話---打鐵還須自身硬.  
DF有幾硬? 俾人睇曬囉, 你幫佢吹硬D.

引用:
原帖由 bizet 於 1-9-2020 13:18 發表

我地愛國分子嚟㗎, 習總都話---打鐵還須自身硬.  
DF有幾硬? 俾人睇曬囉, 你幫佢吹硬D.
當年中國人對被侵略的仇恨也是氣上心頭,結果吞噬下去了,就變成了今天的強大底氣,好像根本就不怕制裁,因為事事早已事先準備。其實硬的不可行,就要軟的,但軟硬都不行,攬炒是最差的做法,未來必定會後悔。傷敵一千,自損八百。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-1 01:26 PM 發表

當年中國人對被侵略的仇恨也是氣上心頭,結果吞噬下去了,就變成了今天的強大底氣,好像根本就不怕制裁,因為事事早已事先準備。其實硬的不可行,就要軟的,但軟硬都不行,攬炒是最差的做法,未來必定會後悔。傷敵一千,自損八百。 ...
厲害了你的國?
DF有幾硬? 俾人睇曬囉, 你幫佢吹硬D. 有幾硬吹行佢.

引用:
原帖由 erickiki 於 2020-8-30 03:55 PM 發表

你就真係露餡了聽軍盲吹蕭
原來聽燈神講

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-1 01:26 PM 發表

當年中國人對被侵略的仇恨也是氣上心頭,結果吞噬下去了,就變成了今天的強大底氣,好像根本就不怕制裁,因為事事早已事先準備。其實硬的不可行,就要軟的,但軟硬都不行,攬炒是最差的做法,未來必定會後悔。傷敵一千,自損八百。 ...
你叻D, 幫手驗吓點解會燶咗嘅.

一個燶咗, 一個唔燶, 你係專家驗吓係唔係落嚟之後俾村民放火燒燶, 還是佢自插之後自爆?

好心你地班人啦,人地編編都係講既係其中一級火箭殘骸,唔睇清楚成班衝出黎柒,留番小小面比自己啦

引用:
原帖由 bizet 於 1-9-2020 13:39 發表

你叻D, 幫手驗吓點解會燶咗嘅.

https://cdn.discuss.com.hk/t/216735/f ...
唔係幾信,或者另有內情。
無理由搞左幾十年導彈都射唔出/射唔到/射唔中。
你估大陸導彈專家真係咁無料咩?
黃絲係好想大陸人無料,想並唔代表大陸人真係咁無料。
你活得似鬼佬亦唔代表香港人學得晒鬼佬既科技。

引用:
原帖由 文爭 於 30-8-2020 00:44 發表
這智商,你媽的傻逼東西,這是燃料助推部分,難怪大陸的青年人都叫你們井蛙。不知者無罪,但如此急於把自己的無知展示出來的,我是佩服!服了!真的。 ...
講到尾都係唔想相信大陸係掂囉。

引用:
原帖由 卑息囉 於 30-8-2020 14:47 發表
其實好多軍事專家都講過, 東風導彈只要不發射就永遠保持威嚇力. 現在露餡了.
更有資料話66支先可中目標? 係唔係信不信由你啦.
https://www.youtube.com/watch?v=MhsbdI3DfuU ...
咀炮精神勝利法?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]