• 瀏覽: 13,809
  • 回覆: 135
+29
人唔笑狗都吠

附件

455B4945-070A-4AEB-B1FE-5264A3073959.jpeg(120.62 KB)

102DA942-D261-4359-8759-63CBD56C6375.jpeg(226.56 KB)

687D4F6B-2C8A-4391-814B-A0F4754E1CDD.jpeg(181.84 KB)

居然群起黎埋堆

附件

25B953A3-F2D6-4999-9CF7-D1A3C384986B.jpeg(214.06 KB)

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-8-29 08:05 PM 發表
居然群起黎埋堆
我發現,香討愛國人士數量比全中國夾埋都要多,以後內亂靠晒香討人了

睇呢D片啱佢地口味, 自Hi.

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-29 08:18 PM 發表

睇呢D片啱佢地口味, 自Hi.
好明顯佢地唔知何為彈道導彈

打中 了2首航空母艦,

同弘芯一樣, 3納米晶片開發成功.
https://youtu.be/bFEtnCTkHhc?t=5

Sorry Ah, 我又做了共產黨這三件事:騙人、被騙、自己騙自己!!
打中 了2首航空母艦,  同弘芯一樣, 3納米晶片開發成功.

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-29 08:17 PM 發表

我發現,香討愛國人士數量比全中國夾埋都要多,以後內亂靠晒香討人了
知識都要靠愛國?略點正常人都知道搜尋同分析,不過都好,好似阿三果d民粹主義政府相信而且挑機先可成就大業

我專業愛國 做了共產黨這三件事:騙人、被騙、自己騙自己!

DF瞓低咗, 快去救佢.

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-29 08:38 PM 發表
https://i1.wp.com/d.ifengimg.com/mw978_mh598/p3.ifengimg.com/a/2017_19/1255cd8fc5aed0f_size130_w980_h735.jpg

DF瞓低咗, 快去救佢.
那是彈頭,真低能

引用:
原帖由 6道 於 2020-8-29 08:41 PM 發表

那是彈頭,真低能
咦, 個道唔係南海咩?
點解去左廣東隔離嘅?

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-29 08:45 PM 發表

咦, 個道唔係南海咩?
點解去左廣東隔離嘅?
火箭推進器 on 99

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-29 08:45 PM 發表

咦, 個道唔係南海咩?
點解去左廣東隔離嘅?
爬升完就第二級火箭進。
而且這圖也是很久前試射的。

引用:
原帖由 moonsoonrain 於 2020-8-29 08:47 PM 發表

火箭推進器 on 99
未竟全功, 中途休息, 咁都得.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]