• 瀏覽: 1,598
  • 回覆: 31
不看仆街毒果!一日一毐果,正常遠離我!

如果香港是慘勝,咁美國就完美勝利

傳有第四波都係蘋果日報員工散播病毒

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-29 03:40 PM 發表
第三波武漢肺炎疫情暫見紓緩,港大微生物學系講座教授袁國勇今日在港台節目《香港家書》表示,單是在7、8月,本港已有3千多宗病例、約70多個老人家不幸病逝,形容這一波疫情所付出的人命和經濟代價非常大,疫情受控只屬「慘勝一場」

https://hk.appledaily.com/resizer/RV5_mdWPq4FPf7LgoPqOTjgE1IY=/3274x1842/filters:quality ...
又出嚟柒

存在感

疫情慘勝、你老闆 肥佬黎會慘死

講到第三波會係 35E咁
原來又係 31A
三波嚴格嚟講,可以話從無出現,又已經吹四波?
市民俾你攪到人心惶惶,市集俾你攪到民不聊生
政府俾你嚇到出錢出力,結果原來又係雷大雨小
尼啲專家,真係功就識領,彩就識攞
結論係浪得虛名,成事不足,敗事有餘

第三波疫情仍高企,幾時有慘勝,仲輸緊。

[quote]原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-29 03:40 PM 發表 [url=]
毒果入腦
曱甴上身
及早求依
回頭是岸

重有人聽佢9吹?

總之美國做得最好, 香港點都係做得唔好

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-29 03:40 PM 發表
第三波武漢肺炎疫情暫見紓緩,港大微生物學系講座教授袁國勇今日在港台節目《香港家書》表示,單是在7、8月,本港已有3千多宗病例、約70多個老人家不幸病逝,形容這一波疫情所付出的人命和經濟代價非常大,疫情受控只屬「慘勝一場」

https://hk.appledaily.com/resizer/RV5_mdWPq4FPf7LgoPqOTjgE1IY=/3274x1842/filters:quality ...
小黃人學人關心疫情

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-29 15:45 發表

又係呢個
今天的我
打倒昨天的我
的袁國勇

白痴先會信呢條尻噏精啦

美國愛滋到依家傳播全球,
N咁多波啦!
樓主點解又唔討論吓呢 ...
好似係政府請來的專家,我信政府,所以我信何柏良,袁國勇,梁卓偉

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]