• 瀏覽: 4,274
  • 回覆: 27
從11個被國際制裁的人士來看:天網,真的恢恢

引用:
原帖由 打倒環保狗 於 2020-8-29 08:33 PM 發表
坐監同制裁,邊個著數啊?齊齊踎

到底是馬道長瞓咗覺,視而不見,抑或他就是大台台長的打手。希望國家可以從這十二隻畜性審查出來,香港不能再任由禽獸脅持下去。

引用:
原帖由 打倒環保狗 於 2020-8-29 08:33 PM 發表
嘩!尼個時候仲想講啲咁野出嚟打飛機!?你唔係仲打得起吓嘩!?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Gzman 於 2020-8-29 02:25 PM 發表
其實真系一位收多少呢?有點好奇!  利申: 我不需要😆😆
海鮮價
之前幾萬都得
宜家...

我以前唔鍾意梁振英.
但而家覺佢好嘢.
敢言又中point!

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-8-29 04:24 PM 發表

本來可以講,有早知冇乞兒
如果當時唔反對逃犯條例
唔好話送中,連國安法都唔會有
呢班蠢人俾啲政棍呃,去衝去撞
稍為有腦都知,越玩越大
阿爺遲早失去耐性會出手去管
本來仲有個最佳時機
林鄭後來屈服要撤回條例
果時就收手,一切恢復平靜
要玩野都識得咩野時機煞車
硬要玩到盡
最後玩出火,要怪就怪自己死蠢 ...
呢啲咪係政治白痴嘅人囉,唔係咁又點會俾人利用呀。
香港班政棍,以為今次有美國俾錢支持佢地,就諗住可以令中央讓步,所以當初開始暴亂班政棍都一直話不割蓆。
點知一出咗國安法,全部就龜縮晒,無人再敢話支持班暴徒。

香港好地地有書唔讀,硬要自動送中返大陸。

係咪報應

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-8-29 08:10 PM 發表
呢十二條友總之大L獲
尤其係李宇軒
佢知道越多越大獲
落係阿爺手上
阿爺唔會好似香港警方咁出來交代清楚
到時唔聲唔聲
香港啲大台同手足,睇怕有得震冇得訓
點知條友有冇出賣兄弟,咩X野都爆晒出黎?
就算有日遣送香港
邊個會相信佢冇做二五仔?
佢既人生應該係所有人中最精彩一位
睇邊個仲敢偷渡,下場會影響下半生唔駛旨意重新做人 ...
其實相信依件事之前有關方面已經掌握大部分罪證,不過未有好時機拉人

引用:
原帖由 juniorcow 於 2020-8-29 12:26 PM 發表
前特首梁振英先生在臉書貼文,談及日前廣東海警捕獲的12名香港潛逃犯,提到一個重點:「十多個表面上沒關係的人,沒有老闆,怎樣走上同一條船?是各自去港澳碼頭售票處買票的嗎?」

反對派一直自己強調「無大台」,無大台可以有一色一樣的頭盔豬嘴full gear制服?無大台可以進攻有道、分工仔細?無大台可以有起底有直播有假記者有假醫護?無大台可以一隊隊資深大狀為你提供官司服務?…&hellip ...
乜偷渡去台灣要咁貴
我全部身家都唔夠俾船費
我都係遲d冇封關時坐飛機算數
來回都係千零蚊

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-8-29 01:20 PM 發表
我最buy  cy 是他敢説別人不敢說的話。
佢以前做特首時
都係一樣唔敢講
宜家順眼好多

引用:
原帖由 juniorcow 於 2020-8-29 12:26 PM 發表
前特首梁振英先生在臉書貼文,談及日前廣東海警捕獲的12名香港潛逃犯,提到一個重點:「十多個表面上沒關係的人,沒有老闆,怎樣走上同一條船?是各自去港澳碼頭售票處買票的嗎?」

反對派一直自己強調「無大台」,無大台可以有一色一樣的頭盔豬嘴full gear制服?無大台可以進攻有道、分工仔細?無大台可以有起底有直播有假記者有假醫護?無大台可以一隊隊資深大狀為你提供官司服務?…&hellip ...
無大台係點鳩啲儍仔,你出事係你自己嘅事。

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-8-29 01:20 PM 發表
我最buy  cy 是他敢説別人不敢說的話。
好過林鄭呢條英國婆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]