• 瀏覽: 2,344
  • 回覆: 28
有外賣送貨員染肺炎,而且是一家四口全部中招!他們病情輕微,直至有家人去世才被發現!

事件證明全民檢測的重要性。

身為磚家的何栢良一直玩弄政治,阻止全民檢測!

市民認為何栢良罪毋所恕!他辭職都不能使人再相這班磚家。

何栢良=可怕良

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-29 11:36 AM 發表
有外賣送貨員染肺炎,而且是一家四口全部中招!他們病情輕微,直至有家人去世才被發現!

事件證明全民檢測的重要性。

身為磚家的何栢良一直玩弄政治,阻止全民檢測!

市民認為何栢良罪毋所恕!他辭職都不能使人再相這班磚家。 ...
傻嘅先會俾政府驗

間中資公司本身無化驗牌

用啲唔合規格嘅中國試劑

由啲大陸落嚟免檢疫嘅淘寶醫護幫你探喉探鼻緊密接觸

無病驗完都變有病

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-29 11:53 AM 發表

傻嘅先會俾政府驗

間中資公司本身無化驗牌

用啲唔合規格嘅中國試劑

無病驗完都變有病 ...
你係山洞住呀,你係唔係求其寫幾句嘢就有錢收?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-29 11:53 AM 發表

傻嘅先會俾政府驗

間中資公司本身無化驗牌

用啲唔合規格嘅中國試劑

你都噔噔地,全世界檢測及治療率最高就係中國,唔信中國唔通信你老美。。。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Gzman 於 2020-8-29 11:37 AM 發表
何栢良=可怕良
可怕良, 多得呢類黑醫,屁股已經決定了佢哋立場

引用:

傻嘅先會俾政府驗

間中資公司本身無化驗牌

用啲唔合規格嘅中國試劑

你真係好可 怕

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-8-29 12:40 PM 發表

你都噔噔地,全世界檢測及治療率最高就係中國,唔信中國唔通信你老美。。。🤣🤣🤣
佢來自高燈,當然噔噔地

8月11日左右,落到來香港。
9月1日開檢測。
費用都係中央出。

香港仍有168萬成人市民,偏執。
呢168萬,千萬別去測,早中招,減輕長期政府支出。

引用:
原帖由 Gzman 於 2020-8-29 11:37 AM 發表
何栢良=可怕良
呢類英治時學院派,快回英國幫手

引用:

傻嘅先會俾政府驗

間中資公司本身無化驗牌

用啲唔合規格嘅中國試劑

乜原來淘寶都可以有得驗!?咁就好,我唔想出去同人迫,我信淘寶,可唔可以俾條link我,有淘寶醫護幫我驗。 link please !

引用:
原帖由 haoaini 於 2020-8-29 03:15 PM 發表
8月11日左右,落到來香港。
9月1日開檢測。
費用都係中央出。

香港仍有168萬成人市民,偏執。
呢168萬,千萬別去測,早中招,減輕長期政府支出。 ...
叫佢地死番去佢地(以為)既"祖國"(英國)醫啦...

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-8-29 12:40 PM 發表

華大基因測試盒出問題 瑞典3700人誤判新冠肺炎陽性
https://china.hket.com/article/2735099/華大基因測試盒出問題 瑞典3700人誤判新冠肺炎陽性

佢老豆老母幫佢改錯名
沒良心之人怎可叫做良

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-29 05:37 PM 發表

華大基因測試盒出問題 瑞典3700人誤判新冠肺炎陽性
https://china.hket.com/article/2735099/華大基因測試盒出問題 瑞典3700人誤判新冠肺炎陽性 ...
依,乜你無事仲係到嘅?
咁就好囉。。。

中央派咗幾多試盒出去?
出錯比率多少?
3700人當中有幾多人係自測而錯誤使用?
華大基因派出嘅試盒係數以億計,當中只有3700個出問題,到底係使用方式出錯,定刻意出錯呢?
就算點計其出錯比率都係十分之低,更何況是免費的。。。

另,中央行得第一步作檢測,就一定有第二三步出台,到時往返國內或澳門,只可華大健康證明,無?咪困係香港囉!
而且歐洲多國及美國大部份地區亦在使用中。。。

好了,若推行香港本地所有公眾場所,沒有檢驗的不準進出咁又點算?

中央做野一定有所步署。。。
正如現時12名黑暴重犯被國內拉咗後,你仲聽唔聽到香港班泛民泛暴仲有聲出?

好自為之。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]