• 瀏覽: 2,567
  • 回覆: 40
諾基亞,愛立信的5G,技術,跟華為差得遠了,四班馬跟一班馬跑,重要貴,工人效率低。像霉國,高通,牙膏廠的5G掂嘅,早就搞咗,使乜要禁華為的。

俾人搞過黃背心仲好似舔狗咁奶尾國

引用:
原帖由 ingredient 於 29/8/2020 09:22 發表

佢學加拿大,一味拖,啲電訊商因為風險問題自然一定唔會簡華為。
可能拖到柒撚普選輸才搞,像陰國咁

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-29 08:01 AM 發表

阿爾斯通被賣好像和馬克龍有關係喔
正苦無能保護不了企業保護不了人民, 還大放厥詞國家主權,我諗佢都係希望我地嘅5豬不要有像尾國的後門🤔🤔

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-8-29 10:18 AM 發表
諾基亞,愛立信的5G,技術,跟華為差得遠了,四班馬跟一班馬跑,重要貴,工人效率低。像霉國,高通,牙膏廠的5G掂嘅,早就搞咗,使乜要禁華為的。
華為咁高質素的,梗益自己友,俾俄羅斯及非洲各國用先啦~根本大陸都無打算出口5G俾西方國家,只係用5G嚟作為籌碼。

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-8-29 08:47 AM 發表
咪用諾基亞愛立信囉
又貴又慢仲要俾華為抽專利
歐洲效率鋪好5G基地台迎接6G
咁都好,遲下發爛西5G可以同其他用華為嘅比較下啦!

各有各做,有競爭,才有進步,這是硬道理,有甚麼好爭拗

歐洲系統? 伽利略定位系統,部server 整完未呢!?

樓上成班傻仔咁都信😂, 唔要華為嘅好似老美咁,晨早一句講曬,洗乜要講一年🤭
好似班泛民狗咁,出年唔做就唔做,洗乜又民調後又改用咩民調吖🤭
睇死佢哋唔嫁又嫁🤗

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-8-29 10:38 AM 發表
樓上成班傻仔咁都信😂, 唔要華為嘅好似老美咁,晨早一句講曬,洗乜要講一年🤭
好似班泛民狗咁,出年唔做就唔做,洗乜又民調後又改用咩民調吖🤭
睇死佢哋唔嫁又嫁🤗 ...
愛立信諾基亞真係得嘅
就唔使等中港都用緊5G佢哋重喺到吹水

白人就是無恥, 相信白人都有一致看法.

引用:
原帖由 martin101 於 2020-8-29 09:50 AM 發表
擦鞋仔
睇你頭像就知🤭

引用:
原帖由 eddiecpwong 於 2020-8-29 07:52 AM 發表
法國總統馬克龍談及5G網絡設備的問題,他表示,不會因為電訊公司來自什麼國家,而作出針對性的做法。 馬克龍強調,歐洲有愛立信及諾基亞這兩大電訊設備供應商,可以提供真正的工業方案,獲得充分的安全保障,因為5G的安全問題甚為關鍵,有關策略有需要建基於歐洲的主權。 馬克龍又說,他曾經向中國國家主席習近平表示...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15466 ...
打發走老美之後
歐洲各國自然再搶住用華為

引用:
原帖由 全宇宙 於 2020-8-29 12:40 PM 發表

愛立信諾基亞真係得嘅
就唔使等中港都用緊5G佢哋重喺到吹水
咩國家用那國器材有自由無問題亦好正常!
但係香港就好奇特, 有一班成個中國人樣日日口講手寫中文間中加兩句英文嘅中國人, 一見到有其他國家話制裁或抵制自己國家就第一時間衝出嚟嘻嘻哈哈(俗稱時代漢奸) ~ 環顧全世界真係得香港係咁!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]