• 瀏覽: 1,640
  • 回覆: 37
繼上次有關「是否支持全體議員留任」的民調後,香港民意研究所今日(28 日)再公佈另一項有關立法...

比正虎蝦成咁仲要求委任?你係唔係人呀!

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/politics/議會去留-民研-54-整體市民-50-民主派支持者認為民主派議員應全離任/

熱賣及精選
我支持離任!

回覆 引用 TOP

爹親,娘親,不及money親

回覆 引用 TOP

係咪又要做第三次民調
不過今次個龍門又要點搬呢

我支持盡快選舉
我等咗四年好想投票

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
做幾多次都一樣la
調極都係叫你班犯狗收皮la
咩嘩, 民調唔代表民主?
下? 又話係民選議員? 原來泛狗民選但係唔使理市民意願?咩logic?

回覆 引用 TOP

許智峯點算

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-28 09:22 PM 發表

繼上次有關「是否支持全體議員留任」的民調後,香港民意研究所今日(28 日)再公佈另一項有關立法...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/109758940_10157486575912544_2379312194247747734_o20copy_Y6SO0_1200x630cropcenter.png

比正虎蝦成咁仲要求委任?你 ...
核爆又如何,最緊要數銀紙

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

黃藍是政見,黑白是糧支

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-28 09:22 PM 發表

比正虎蝦成咁仲要求委任?你 ...
一早唔係人,已經變哂做曱甴啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-8-28 09:32 PM 發表

係咪又要做第三次民調
唔使LA~都冇7成, 繼續賺錢

買入牛, 價0.208

回覆 引用 TOP

手足就上洗頭艇去送中;
大佬就繼續高薪厚祿嘆冷氣...

我愛渣打金龍

回覆 引用 TOP

https://m.youtube.com/watch?v=N6vTFDeANHk

鐘庭燿的民調,背後有美國資金support架。要信的,就用胡志偉搵來獨立民意調查公司來做的?!!信邊個呀?!😳😳😲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-8-28 09:32 PM 發表

係咪又要做第三次民調
今次好似縮窄咗距離,無謂變得咁急,好假架,照進度做多一兩次就過關啦
慢慢變黑,得咗

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-28 09:35 PM 發表

我支持盡快選舉
我等咗四年好想投票
而家咪年年有港姐你投囉。都一樣過手癮之嘛。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]