• 瀏覽: 3,133
  • 回覆: 52
立法會內務委員會下午舉行特別會議,討論政府整體抗疫工作的最新情況,政務司司長張建宗率領多位官員出席。在會議期間,議員

即掃把頭都反對七婆呢次推出「全民檢查」。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1358891/即時-港聞-葉劉懷疑黑社會為隱形帶菌者-張建宗-難要求地下活動人士檢測

反黑路人甲.

黑醫委會成員就係啦

南亞外賣員都有可能

何止黑幫,正被通緝的奸邪妖獸都不會出來做全民檢測。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-28 09:29 PM 發表
https://youtu.be/ahJyuDWxHGk

跟本係搞笑
有邊個會自己隊咁大支野落自己個鼻度
如果驗完有健康證明仲衰
多數D人會求奇插一插個鼻呃健康證明
又唔係自己隊,係醫護隊喎

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-8-28 09:17 PM 發表
立法會內務委員會下午舉行特別會議,討論政府整體抗疫工作的最新情況,政務司司長張建宗率領多位官員出席。在會議期間,議員
...
咁做反黑果班差人會唔會抗工(唔拘捕黑社會),防止自已染上COVID?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-28 10:06 PM 發表
健康碼係完全無邏輯既野
如果每日都有人唔知點樣中招
點保證到有健康碼既人唔會係之後中招既人?
無錯,所以唔出境(去內地)反而最安全。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-28 09:41 PM 發表
何止黑幫,正被通緝的奸邪妖獸都不會出來做全民檢測。
黑社會,總有一批無證地下居民(例如做雞的)。呢D人或多或少,但你掃都掃唔完。

反對檢測果班人就係黑社會

一係就強制性驗,而家一人講一人,對件事都無用

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-28 10:06 PM 發表

健康碼係完全無邏輯既野
如果每日都有人唔知點樣中招
點保證到有健康碼既人唔會係之後中招既人?
香港之蠢人,多如天上繁星!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]