• 瀏覽: 6,428
  • 回覆: 57
+3
呢幾日巨浪3都黎啦,你慢慢叫啦
你成日係人門口露體,人地都係回應你需求
美國國防部又指,中方的行動與美國維持自由開放印太地區形成對比,美國會持續監察情況,又呼籲各方保持克制,不要進行可能威脅航行自由,並加劇南海爭端的軍事活動。

附件

F7717A65-7E01-4890-9D92-E097891A254A.jpeg(139.71 KB)

黎過巨浪彈連射比你睇,比你睇到飽,聽講接飛刀很強,接機關槍唔知得唔得呢
中國今天(28日)再次發布航行警告,宣布渤海和黃海今天將執行軍事任務。
大連海事局透過中國海事局官網宣布,渤海和渤海海峽將在今早11時至傍晚6時執行軍事任務,要求船只禁止駛入特定海域。
大連海事局也公布,渤海海峽黃海北部將從今天下午至9月4日執行軍事任務。

美國自己萬里而來中國門口挑釁唔提反嘈中國做乜在自己門口驅逐挑釁的美國?

美國真係無恥到極!

以色列滅亡眼前
美軍要退出救以色列
美軍在東亞只是誘騙日韓臺做炮灰
中美不會開戰

打美國留給伊朗吧!!!!

美國的老闆在以色列
美國可以拋棄日韓臺
美國死都要死去救以色列 明未??

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-28 07:25 PM 發表
美國自己萬里而來中國門口挑釁唔提反嘈中國做乜在自己門口驅逐挑釁的美國?

美國真係無恥到極!
只是人家對挑釁嘅定義唔同, 可能以後射核彈叫飛彈, 射核子彈叫核彈, 呢D 叫美式幽默

四枝東風的確刺痛老美

俄羅斯系拉斯維加斯前面軍演,仲突然冒只潛艇出哩。。你以為美國無敵啊。。

可能解軍在清倉底貨。

即係話東風生產成本好低,
隨手可以射 4 支示威,
一點也不肉痛.

支持全球核戰

四支,1999年又係四支

引用:
原帖由 max3350 於 2020-8-28 09:40 PM 發表
即係話東風生產成本好低,
隨手可以射 4 支示威,
一點也不肉痛.
武器一定有期限,過左就要Scrap,剩低既零件唔多

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-8-28 07:13 PM 發表
美國國防部又指,中方的行動與美國維持自由開放印太地區形成對比,美國會持續監察情況,又呼籲各方保持克制,不要進行可能威脅航行自由,並加劇南海爭端的軍事活動。 ...
美國出夠2艘航母,無理由吾俾面,要俾返D好野

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-8-28 07:13 PM 發表
美國國防部又指,中方的行動與美國維持自由開放印太地區形成對比,美國會持續監察情況,又呼籲各方保持克制,不要進行可能威脅航行自由,並加劇南海爭端的軍事活動。 ...
要射了啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]