• 瀏覽: 8,192
  • 回覆: 104
+6
約翰遜只係想接收有錢買屋嘅港人
窮人與狗不得入境
戇鳩仔先至信英國

附件

20191014_f2f68b36948afc8c9adaSRtEroeYblgr.jpg(18.34 KB)

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-8-28 06:04 PM 發表
英國網民痛斥港獨:請不要濫用我們的國旗標誌,你們不是我們的一份子

6月16日,一位自稱來自英國的網友邁克爾‧坦納(Michael Tanner)在個人主頁貼了張照片,引起社交媒體的熱議。照片中,“港獨”分子沿街叫喊“我們是香港人,不是中國人”。這張照片並不新穎,在近幾年“港獨”新聞中時有見到。那為什麼一夕之間傳遍網絡?因為邁克爾在圖片下附的一段話:

“我不是中國人,作為一個英國人請允許 ...
曱甴黃絲會扮盲睇唔到

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-28 05:41 PM 發表
英國BNO特別居留簽證明年一月接受申請,但現時已有不少具BNO身分的港人及家屬通過「Leave Outside the Rules(LOTR

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/1fdfc11520c66cf53b428d592decd8e3/stheadline/inewsmedia/20200828/_2020082816034 ...
香港人個名臭過屎坑。租比香港人咪即係比人裝修?

點解羅三七得嘅?!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-28 05:41 PM 發表
英國BNO特別居留簽證明年一月接受申請,但現時已有不少具BNO身分的港人及家屬通過「Leave Outside the Rules(LOTR

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/1fdfc11520c66cf53b428d592decd8e3/stheadline/inewsmedia/20200828/_2020082816034 ...
記得帶埋仔女去博同情呀!如果一個人去申請冇咁容易批㗎,知道嗎手中.

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-8-28 05:45 PM 發表

帶定營幕訓街,夠晒浪漫...
曱甴訓慣屎渠,使咩租
正常無人租屋比你,味住酒店吧

連英國樓都買唔起,移民英國實在係影衰港人

其實香港人可以炒起他們的樓到時看誰在哭。

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-8-28 05:48 PM 發表

呢段時間過得去英國大部份都係黃c啦,人地點會唔驚吖,班黃人仲以為自己好受外國歡迎
先唔理黃唔黃,歐美呢d國家又唔係等錢洗, 無啦啦話收多幾百萬人,唔反感先奇..., 再諗下自己係香港都抗拒新移民, 用腦諗下都知自己唔會受歡迎啦...

另外, 一直以來好多黃人有份助長外國人歧視中國人, 幫手抺黑中國人..., 講近d 新冠肺炎就成日幫手抺黑係中國做成.., 但唔諗下人地會唔會花精神分你係香港人中國人? 而家邊個受返?

佢地d自我自大自以為是就係搞到自己今日自作自受...

引用:
原帖由 tinlong 於 2020-8-28 05:50 PM 發表

睇下有冇d好似hk 麥記24小時瞓住先.
好多黑鬼㗎,小心後門失守

引用:

租屋唔受歡迎
買間獨立屋啦

英國會收留冇技術港人不如收中東難民好過啦,跟本上冇技術人士同D中東難民根本冇分別,但中東人最少吾會像香港人咁要求多多
就算英接晒D港人,佢地本地人工作機會少左,最后都可能會做出反華人行動

租屋唔受歡迎唔緊要,最緊要係有豉油民煮、冇種族歧視就得啦。

垃圾港豬以為自己抵3住本BNO就好矜貴,其實喺其他人眼中仲衰過過街老鼠,十足十神台貓屎

曱甴王啲樓仲未起好咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]