• 瀏覽: 5,401
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 06:35 PM 發表

非也。
輸 》》》如果證明 東風導彈是膿包 則 中國 從此抬不起頭。
假如東風是堅嘢,中國就昂首闊步?

唔通醫院冇開門?定姑娘唔記得派藥啊?

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 04:30 PM 發表
東風導彈:【參考-https://zh.wikipedia.org/wiki/地对地导弹
---共和國地對地導彈{系列},
---是解放軍火箭軍的主要武器裝備。
---這系列導彈的編號以「DF-X」形式,
---有常規導彈,又有核導彈。
---可以覆蓋近程、中程、遠程目標‘’
-- ...
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200828/bkn-20200828200616478-0828_00822_001.html

唔怪得啦,都系政府衰

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-28 08:17 PM 發表 假如東風是堅嘢,中國就昂首闊步?
應該是。
但是,幾個月前 以色列【美國支持】打敗伊朗【中國支持】。
所以,中國解放軍發射東風導彈
這場豪賭:中國勝算不高。

令美國軍隊進入待命狀態.......
嘩,腦殘曱甴厲害,可以命令天下!!腦殘嘛!腦殘如此嚴重問你服未??
另,尾角建國多小年,只有多小年沒打仗??還待命………腦殘曱甴厲害!!

heyworld

【你想令瀏覽者小覷我{李大律師},那麼你首先證明你的質素/政治立場/學歷/政治知識/論政能力/有沒有收維穩費/你的專業/你的工作崗位/人生閱歷和你的道德水平【例如 你是否支持習主席,有沒有做任何公益事情】

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 08:51 PM 發表
heyworld

【你想令瀏覽者小覷我{李大律師},那麼你首先證明你的質素/政治立場/學歷/政治知識/論政能力/有沒有收維穩費/你的專業/你的工作崗位/人生閱歷和你的道德水平【例如 你是否支持習主席,有沒有做任何公益事情】 ...
證明腦殘曱甴冇得救啦!叫曱甴唔好放屁,但曱甴去食屎

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-28 05:09 PM 發表

咁你有乜高見?系咪解放軍應全軍解甲,學你咁返屋企上網打飛機?
飛機打多,下面不起

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 08:51 PM 發表
heyworld

【你想令瀏覽者小覷我{李大律師},那麼你首先證明你的質素/政治立場/學歷/政治知識/論政能力/有沒有收維穩費/你的專業/你的工作崗位/人生閱歷和你的道德水平【例如 你是否支持習主席,有沒有做任何公益事情】 ...
你返去你啲高學歷 同你同級嘅人講啦 呢度係香討 普通人嚟㗎 唔係精神病者呀 冇咁多同你同吸入精神病人回覆 我哋呢啲普通人 普通嘅回覆唔啱你心水呀 唔好再問人學歷啦 我28個英文字母都未識齊呀

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 08:28 PM 發表

應該是。
但是,幾個月前 以色列【美國支持】打敗伊朗【中國支持】。
所以,中國解放軍發射東風導彈
這場豪賭:中國勝算不高。
以色列打敗伊朗??你係咪講呢張相呀?

附件

bUVE-fxnqrqn8797621.jpg(79.71 KB)

胡姬爸爸
7月20日晚,以色列突然兩度空襲敘利亞首都大馬士革的敘政府軍和伊朗民兵基地,伊朗一將軍遭斬首。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 09:52 PM 發表
胡姬爸爸
7月20日晚,以色列突然兩度空襲敘利亞首都大馬士革的敘政府軍和伊朗民兵基地,伊朗一將軍遭斬首。
咁果張係乜嘢相嚟架??有人話同伊朗美國有關架渦。。

胡姬爸爸
不要忽悠。‘
聚焦本帖子的主題:’又是豪賭:中國解放軍發射:東風導彈

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-28 10:10 PM 發表
胡姬爸爸
不要忽悠。‘
聚焦本帖子的主題:’又是豪賭:中國解放軍發射:東風導彈
係你講左去伊朗同以色列咋。。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-28 10:45 PM 發表 係你講左去伊朗同以色列咋。。
留意語音背景。
那個背景是中國 對美國。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]