• 瀏覽: 12,000
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-8-28 11:28 PM 發表

白痴,呢啲咁嘅邏輯真係笑死人,黑暴嗰班就單方面想破壞社會囉。自己幻想乜都當事實,然後就話雙方面都有責任,真係好似啲黑幫見人行過唔順眼就打人一樣囉。自己覺得人唔順眼,咁都話係雙方責任,好惡喎。 ...
都話你冇讀書㗎啦呢個標題係講緊返學你又離題啦人哋廣東你又講西你返返入自己世界裏面啦

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-29 12:55 AM 發表

都話你冇讀書㗎啦呢個標題係講緊返學你又離題啦人哋廣東你又講西你返返入自己世界裏面啦
引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-28 07:17 PM 發表
歷史罪人應該係林鄭喎
咁你呢句又係咪離題呀,講緊讀書呀,人哋講東你又講西,你返返入你自己個世界裏面啦

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-8-29 01:02 AM 發表

咁你呢句又係咪離題呀,講緊讀書呀,人哋講東你又講西,你返返入你自己個世界裏面啦
睇嚟你都幾鍾意睇我講嘢㗎喎
咁你又唔睇返佢點樣問我點樣答原來咁多人都係冇讀過書

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-29 01:29 AM 發表

睇嚟你都幾鍾意睇我講嘢㗎喎
咁你又唔睇返佢點樣問我點樣答原來咁多人都係冇讀過書
離題就離題啦,又死要撐,黃屍又真係多藉口喎。
嗱,人地講嘅係戴妖,佢都係教書嘅,但你就講林鄭,乜林鄭又係教書咩?你咪一樣可以扯到林鄭嗰度,仲話唔係離題呀。
不過對於你地黃屍嚟講又係好正常喎,只有你地講唔準人地講,只有你地可以做別人就唔做得嘛。
還有,黃屍最叻咪就係自以為是囉,指黑為白,死雞撐飯蓋,唔係又點會將修訂嘅一條逃犯條例都可以作到為送中呢。

為什麼復課?日日都死人喎,好嚴重

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-8-29 08:58 AM 發表

離題就離題啦,又死要撐,黃屍又真係多藉口喎。
嗱,人地講嘅係戴妖,佢都係教書嘅,但你就講林鄭,乜林鄭又係教書咩?你咪一樣可以扯到林鄭嗰度,仲話唔係離題呀。
不過對於你地黃屍嚟講又係好正常喎,只有你地講唔準人地講,只有你地可以做別人就唔做得嘛。
還有,黃屍最叻咪就係自以為是囉,指黑為白,死雞撐飯蓋,唔係又點會將修訂嘅一條逃犯條例都可以作到為送中呢。: ...
你哋啲藍屍一樣係死雞撐飯蓋指黑為白唔唔好講到自己咁正直慳啲啦咪一樣係腦殘

起碼10月中啦
而家仲日日兩位數

睇過一間中學(網上)上課時間表, 兩堂之間隔10分鐘, 半個鐘小息, 兩個鐘食晏, 其他時間zoom足全日到5點半

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-8-28 09:09 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200828/photo/0828-00176-044b1.jpg

【本報訊】全港學校將在九月一日「網上開學」,社會關注何時能恢復面授課堂。教育局局長楊潤雄昨與中、小學界代表會面,商討開學後在家學習及復課安排。鑑於近日疫情回穩,消息指部分學校須借場用作全民檢測,故不會於九月十四日前恢復面授課堂,當局及學界亦傾向先安排中 ...
馬會投注站都開得!學當然可返!

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2020-8-28 01:38 PM 發表

日日檢測?有用咩?
封關啦,唔封就取消chiNa人豁免檢測入境!
咁閣下係咩人?英國人?美國人?定都係ChiNa?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]