• 瀏覽: 12,012
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
全部做漁民,希望中央強行實施11年漁民生活,還我漁港

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-8-28 09:09 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200828/photo/0828-00176-044b1.jpg

【本報訊】全港學校將在九月一日「網上開學」,社會關注何時能恢復面授課堂。教育局局長楊潤雄昨與中、小學界代表會面,商討開學後在家學習及復課安排。鑑於近日疫情回穩,消息指部分學校須借場用作全民檢測,故不會於九月十四日前恢復面授課堂,當局及學界亦傾向先安排中 ...
最後個劇情會發展到,所有學生及家長都要做咗基因送中測試先準返學!陰謀已寫再牆上。

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-28 04:48 PM 發表

係呀邪教師當道你咪做人添呀
大量年輕人死於洗腦  時代教育,利多於弊

番半日.....同全日有什麼分 別

都係個堆學生老師

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-8-28 06:02 PM 發表

大量年輕人死於洗腦  時代教育,利多於弊
照咁樣睇你應該係冇讀過書嘅真可憐

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-28 06:15 PM 發表

違法達義發揚光大從香港出發侵蝕全球

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-28 06:15 PM 發表

時代教育,利多於弊,迫死父母領人壽保險是窮父母對子女贖罪的方案

引用:

戴妖停邪教授開啟了人類邪惡一面既門,將人類囚禁既心魔釋放出來,不可補償地成為歷史罪人

回復正常面授上課是好開始,網上學習缺互動思考

係香港先咁撚痴線 35歲走去讀全日

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-8-28 06:19 PM 發表

時代教育,利多於弊,迫死父母領人壽保險是窮父母對子女贖罪的方案
原來你係咁樣對你的父母㗎
我替你父母可憐

暴徒廢青夠鐘執書包返學

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-8-28 06:19 PM 發表

定係你啲仔女咁樣對你呀
咁就唔關教育事啦關你事㗎喇你啲仔女有你基恩㗎

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-8-28 06:20 PM 發表

戴妖停邪教授開啟了人類邪惡一面既門,將人類囚禁既心魔釋放出來,不可補償地成為歷史罪人
歷史罪人應該係林鄭喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]