• 瀏覽: 8,507
  • 回覆: 146
+7
他的意思是全世界都是美國佬的

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-8-28 08:49 AM 發表

九段線,即係民國政府二戰後定下嘅十一段線,內島嶼日本按和約交還民國政府。二戰後,國共內戰持續,民國政府敗走臺灣。十一段線只有太平洋島冇失守。民國政府其他土地都歸共和國政府。
南海問題,正在流亡嘅民國政府都冇異議,美國有乜權出聲? ...
條十一段線仲有美國去幫手添。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-28 08:13 AM 發表
條友到十一月無得撈啦🤔🤔
TRUMP WANTS FIRE HIM

金仔射導彈,唔見美國砌佢?最重要係真係有大殺傷力武器,無就好似伊拉克咁遭殃💀

只要使用恐嚇手段,例如改圖,就可以操控美國人的民意-媒體的力量!
簡單、快捷、方便!

附件

B}DNPNS2Z_`6IF%TO~F5_UJ.png(1.51 MB)

引用:
原帖由 vanga 於 2020-8-28 11:43 AM 發表

TRUMP WANTS FIRE HIM
浸浸當選會炒,浸浸失敗唔通對家會請佢咩,等領失業援助金 🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-28 12:26 PM 發表

浸浸當選會炒,浸浸失敗唔通對家會請佢咩,等領失業援助金 🤔🤔
actually he's not too smart a guy
經常瀨野
TO CHINA, 佢繼續做也不壞

引用:
原帖由 vanga 於 2020-8-28 12:28 PM 發表

actually he's not too smart a guy
經常瀨野
TO CHINA, 佢繼續做也不壞
弊在佢老細講明炒佢呀😱😱

領導太平洋?佢都痴撚綫,去領導啲海豚鯊魚啦。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-28 12:31 PM 發表

弊在佢老細講明炒佢呀😱😱
炒到而家都未炒到

引用:
原帖由 vanga 於 2020-8-28 12:34 PM 發表

炒到而家都未炒到
話大選後,但作為老細 鍾意幾時就幾時呢啲咪power 籮, 點可能畀你班飯鏟估到我下一步想點🤔🤔

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-8-28 07:57 AM 發表
中美軍事角力日益緊張,美國國防部長埃斯珀周三(26日)表示,中國違反對國際法的承諾,以及推行軍事現代化,但仍然希望與北京合作,令對方重新回到符合國際規則的軌道上。他亦強調,美國有責任領導太平洋,不會向那些認為自己政治制度較好的國家作任何讓步。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amen ... 00827171006365-0827 ...
一個冇誠信道義嘅強盜國家,
竟不知羞恥去批評別國 !
😤😤😤😤😤😤😤

中國犯左咩國際承諾??保護國家安全系聯合國憲章規例!!!你老美有冇遵守???

二戰時 日本冇核彈
大家鬥射核最多攬炒

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-28 12:37 PM 發表

話大選後,但作為老細 鍾意幾時就幾時呢啲咪power 籮, 點可能畀你班飯鏟估到我下一步想點🤔🤔
我公司, 係我自己出資成立的, 我就真係老細

TRUMP 呢 D ... 哈哈 ... 11 月後 ... 哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]