• 瀏覽: 29,415
  • 回覆: 943
  • 追帖: 2
+61
引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-31 04:13 PM 發表

元朗白衣暴徒9點55要經打放工市民,唔經黑咩黑唔黑衣
哦    香港白衣暴徒9點55要經打放工市民?? 同樣有香港黑衣暴徒更早時間用雨傘打貨車司機 有分別咩??(以雨傘打到佢好似半年不能上班)你唔講 更未拉到人同樣地 你唔講??😚  
https://youtu.be/XBfEJ9gjxhM

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-8-31 04:20 PM 發表

哦    香港白衣暴徒9點55要經打放工市民?? 同樣有香港黑衣暴徒更早時間用雨傘打貨車司機 有分別咩??(以雨傘打到佢好似半年不能上班)你唔講 更未拉到人同樣地 你唔講??😚 ...
依家講緊白衣暴徒打市民,你轉移話題都冇用。 更顯你護短

引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-31 04:23 PM 發表

依家講緊白衣暴徒打市民,你轉移話題都冇用。 更顯你護短
我有轉移話題 ??我一直也指721白衣暴徒要拉 同樣721黑衣暴徒同樣要拉的😚

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-30 12:56 PM 發表

對付班黑暴,扮又點?冇聽過兵不厭詐?
仲指鹿為馬添

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-31 17:29 發表

仲指鹿為馬添
對付你D人渣黑暴恐怖分子,冇問題

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-8-31 04:26 PM 發表

我有轉移話題 ??我一直也指721白衣暴徒要拉 同樣721黑衣暴徒同樣要拉的😚
佢地不嬲都係放大人地問題, 逃避自更大既問題...

(學足西方口咁無賴...)

引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-29 07:38 PM 發表

邊到有講係鬼電話?
更正
系2萬4千個call
系正常接的10倍
如果仲覺得正常
咁就正常囉
我冇咁得閒玩了
我要去拜你啲手足

要講成年前講咗啦 唉

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-8-27 06:37 PM 發表
樓主。。請問坐車犯左邊條法?暴動時都好多人坐火車,地鐵走啦。警察都任佢地走架。。。
無錯
警察都放生過黑暴好次, 任佢地坐車走.

不錯唷

咁又點呀,擺明係對付你班黑衣人,吹咩

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-31 07:48 PM 發表

對付你D人渣黑暴恐怖分子,冇問題
如果伱地啲曱甴白衣人正義又點會被正義差人啦呀

黑衣人值頭以為自己係皇帝啦

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-9-1 14:58 發表

如果伱地啲曱甴白衣人正義又點會被正義差人啦呀
冇話過白衣人正義喎,對個你班人渣黑暴,駛乜正義?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]