• 瀏覽: 29,416
  • 回覆: 943
  • 追帖: 2
+61
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-27 17:58 發表

傳真社指,當晚凌晨1時56分及2時07分之間,拍攝到有約5名白衣人在警方身旁走過,當時有約20名警員駐守,但白衣人均可自由出入,警方從無作任何截查
1:56am.. 雙方開片時間係11pm-12am(or till 1am)......

當晚成條街都黑衣人.. 難道警方有拉過佢地? 所以大家要學分析. 唔係學睇生果.

人在做天眼在看丫 犯法就要拉 比d 骨氣做過就認啦乞衣暴徒

引用:
原帖由 cskch 於 2020-8-27 06:26 PM 發表

1:56am.. 雙方開片時間係11pm-12am(or till 1am)......

當晚成條街都黑衣人.. 難道警方有拉過佢地? 所以大家要學分析. 唔係學睇生果. ...
突破盲腸

引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-27 05:58 PM 發表
警方竄改7.21歷史,昨日(26日)記者會上更聲稱由於當晚聚集人數眾多,因此未有記下全部人士身份證資料作跟進,及後CID到場後大部份人已丟下武器離開。惟從當晚片段可見,現場防暴警員曾多次放走南邊圍聚集的白衣人,包括讓路予接載白衣人的車輛,甚至有白衣人可以在防暴警防線自由進出,...

https://hk.appledaily.com/resizer/p5ROLdCieM9OBh4AqGwLR-o ...
樓主。。請問坐車犯左邊條法?暴動時都好多人坐火車,地鐵走啦。警察都任佢地走架。。。

原居民點解唔可以自由出入 ?

黑衣人一樣可自由進出,點解唔講全無截查黑衣人?

有片有真相,網上大把片睇,總之兩班人互相攻擊,根本兩幫人响度打鬥,又拆地鐵消防喉攻擊人,兩幫人都犯法!

凌晨1點幾?d人散水咯

引用:
原帖由 KHH7711 於 2020-8-27 17:58 發表
警方竄改7.21歷史,昨日(26日)記者會上更聲稱由於當晚聚集人數眾多,因此未有記下全部人士身份證資料作跟進,及後CID到場後大部份人已丟下武器離開。惟從當晚片段可見,現場防暴警員曾多次放走南邊圍聚集的白衣人,包括讓路予接載白衣人的車輛,甚至有白衣人可以在防暴警防線自由進出,...

https://hk.appledaily.com/resizer/p5ROLdCieM9OBh4AqGwLR-o ...
唔通真元朗人出入屋企都唔比,咁入元朗攪事果啲應該一個都唔放過。

引用:
原帖由 fathoz 於 2020-8-27 06:21 PM 發表
咁黑衣人又係唔係元朗站自由進出呢,永遠都只講一部份事實
拉人又話濫捕,唔拉人又話放生, 究竟想我點啫?

人家穿件白衣都五得??

穿白衣有罪?警察就因為區地穿白衣,就有要截查人家??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]