• 瀏覽: 4,115
  • 回覆: 34
引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-8-27 05:13 PM 發表
大陸出現奇怪現象,三屆總理朱榮基、溫家寶、李克強都與當朝總書記不合拍,點解呢?

毛澤東有一個從1949年至2049年的百年計劃,存放在中共中央組織部保險庫內,只有每一屆的總書記可以閱讀,是最高機密。

毛澤東與周恩來非常親密,他們合作無間,因為他們之沒有秘密,從江澤民和朱榮基,到胡錦濤和溫家寶,現在習近平與李克強,他們不再會拍,因為有機密在他們中間隔著。

習近平只能做不 ...
有D人話 中國好快崩潰 咁我信唔信好呢?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-8-27 05:13 PM 發表
大陸出現奇怪現象,三屆總理朱榮基、溫家寶、李克強都與當朝總書記不合拍,點解呢?

毛澤東有一個從1949年至2049年的百年計劃,存放在中共中央組織部保險庫內,只有每一屆的總書記可以閱讀,是最高機密。

毛澤東與周恩來非常親密,他們合作無間,因為他們之沒有秘密,從江澤民和朱榮基,到胡錦濤和溫家寶,現在習近平與李克強,他們不再會拍,因為有機密在他們中間隔著。

習近平只能做不 ...
百年大計鎖在保險庫內?

毛伯伯幾時變成預言大師,可以預計有年之事。

引用:

習近平只能做不 ...
邊個係朱榮基總理?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-8-27 07:30 PM 發表

朱鎔基,搞錯了,呵呵。
唔係呀!
呢嗰唔係普通人,咁都搞得錯?

我真係唔知點解香港人連自己都搞唔掂,仲要理一個國家嘅事。
仲要俾意見。
唔明。

我都係隨口講唧!
香港言論自由.......就係太自由 。
唔阻你慢慢消化。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-8-27 17:13 發表

習近平只能做不 ...
魚村漁民乜都叻。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]