• 瀏覽: 10,181
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-8-27 06:55 PM 發表

捉賊又真係未聽過叫:有膽唔好走。
從來只有叫:搶野丫。非禮丫。偷野丫。打劫丫。。。。
邊個教師兄個腦咁諗樣諗野?
佢自己細個老母老豆
亂九教㗎

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-8-27 02:45 PM 發表

以後叫到有人打劫,千萬唔好幫手追賊,就算幫手追賊,都千萬叫「唔好走」/「有膽唔好走」........

否則係帶頭暴動!
係呀吹能脹,你d仆街甴曱理應一個眼神都用國安法拉九

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-8-27 02:11 PM 發表

我有睇林卓廷嘅fb直播,
唔知樓主有冇睇?
我相信唔少人都有睇.
如果有人放個完全版出黎, 就好咯!
好片, 一定要重溫.

多得及時有班列車到站,尊貴既議員冷靜無懼地走入車箱,躲入無辜既乘客後面,搵班蟻民做人盾保護議員尊貴既身軀

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-8-27 02:10 PM 發表
監察動機係乜??🤔打驘就黑衣 打輸就市民??元朗市民會有打市民動機咩??其實係未兩班市民打交呀?
林卓廷當晚喺facebook吹雞,拉馬入元朗,光復元朗行動。 明顯當晚黑衣人畀白衣人更加多,無奈唔夠班白衣大叔打, 人多並不表示會打贏,竟然輸咗就立刻變市民,黑衣變彩衣。 打輸咗都老屈。

引用:
原帖由 tiger1246 於 2020-8-27 07:03 PM 發表
命該如此。

小林子發動721事變特區紅丸案口含紅丸,吐出紅色顏料。831鬼怪打死人是梃擊案

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-8-27 07:50 PM 發表

小林子發動721事變特區紅丸案口含紅丸,吐出紅色顏料。831鬼怪打死人是梃擊案
831是甚麼鬼怪發動,在太子建立鬼壇,招邪魔大法

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-27 06:21 PM 發表

你張圖

新屋嶺發生甚麼輪姦 爆眼妹事件

引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-8-27 03:00 PM 發表
佢段自拍片都有指揮D人喎
所以依家黃屍曱甴唔敢用佢條片反駁, 只能借其他人既片, 去轉移視線.

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-8-27 07:54 PM 發表
新屋嶺發生甚麼輪姦 爆眼妹事件
學校學生反而大show春宮圖。

泛狗班法棍講野邊有人信呀反駁都冇撚用係班弱智黃絲先會信好快又到每月一度扑傻瓜拜空氣節日睇死實會有班傻人借題發揮

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-8-27 03:10 PM 發表
平反元朗黑夜 Debunking Yuen Long Nightmare 721 【Truth-hk.com】

https://www.facebook.com/truthhkcom/videos/759183001517489
呢條片, 黃屍曱甴唔敢睇.
黃屍曱甴無郁過手, 只係比人打?

重有柳進肛未拉

白衣人是為了保護元朗市民生命財產安全出手打擊黑暴。相比黑暴無差別打香港市民,白衣人是真英雄,不怕黑暴同黃絲狗打壓出來反擊👍🏻👍🏻👍🏻全港市民都支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]