• 瀏覽: 1,672
  • 回覆: 15
721警黑勾結的證據,比64還多還清晰還生動,執法者現在持強顛倒是非黑白自我洗底,我們的司法系統名副其實變成了屍法系統,甚至死無全屍!

對付黃屍,應用屍法

樓主理念是
我地是合理的用和理非去宣揚理念
期間打人毀店砸設施掟汽油彈x人老母呢d正義之舉胄後意義
你地識條鐵咩?
痴線o架 居然還手
明明我地自己決定咗你地只能捱打的

司法公正.我呸 自從出現黃官亂放人.就已經變成屍法公正

元朗白衣人抗擊 殺人放火屠殺市民既黑衣人,都被拉,可以司法真不公正,警方應放曬所有白衣人

邪惡畜生黑衣暴徒,在7月21號前在全香港破壞,殺人,放火,強姦,私了人民!元朗白衣人保護家院保護家人有咩錯?

當日入侵元朗的邪惡畜生黑衣暴徒,應要下地獄

為了保護家人既白衣人擊退暴徒,要被判暴動罪,這確實是司法不公,在港黃屍狗法官一定要被清洗
引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-8-27 10:44 AM 發表
樓主理念是
你地識條鐵咩?
痴線o架 居然還手

司法公正.我呸 自從出現黃官亂放人.就已經變成屍法公正 ...

民主自由搞到今時今日,大家應該能夠明白共產黨比民主自由其實好好多。

引用:
原帖由 絕世小魚 於 27-8-2020 10:44 發表
樓主理念是
你地識條鐵咩?
痴線o架 居然還手

司法公正.我呸 自從出現黃官亂放人.就已經變成屍法公正 ...
何謂公平,公正?

屍法當然唔公正,黃官當道,暴徒、賣國賊未能受到應得的刑罰,司法必須清理門戶,掃走黃官、黑官

其實有時我都分唔清黃屍系蠢定壞

7月21號前黃屍黑暴都做曬文宣要系當日打入元朗報服架啦,全港人都知道,如樓主咁,系真唔知,定系扮唔知?

樓主咁既既黃屍係蠢定壞?定又壞又蠢?大家有無意見?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 10:03 AM 發表
721警黑勾結的證據,比64還多還清晰還生動,執法者現在持強顛倒是非黑白自我洗底,我們的司法系統名副其實變成了屍法系統,甚至死無全屍!
你呢D黃屍西奴美狗法輪功1450
一直在網上文宣
顛倒是非

樓主你班友由舊年起,日日喊話係香港司法最黑暗嘅一日,乜而家突然之間變成司法公正?

講呢D. 晨早話咗你乜都爭取唔到. 又話暴力有時有用. 條數都未同你計.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]