• 瀏覽: 18,715
  • 回覆: 269
  • 追帖: 2
+20
黑醫護死全家!

附件

Screenshot_20200826_082749.jpg(191.87 KB)

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-27 09:53 AM 發表
特首林鄭月娥日前不點名批評「所謂」專家、醫生或其他人士不斷去抹黑全民檢測,問「為何會有如此心腸阻止人進行檢測」,表示除了政治計算目的、抹黑中央、破壞中央與香港關係,想不到其他目的。早前表明不會參與全民檢測的港大感染及傳染病中心總監何栢良,透過短訊向商台表示,將暫停過去半年來每天在商台的訪問環節,呼籲「市民大眾要平心靜氣,用科學原則去應對,疫境自強」。

https://cdn.hk01.com/m ...
(用科學原則去應對,疫境自強)
佢自己吾check就話冇中招,咩科學原則?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-27 10:00 發表
個多月前,何醫生大力主張禁堂食,結果鬧得滿城風雨。事後何醫生稱「香港人做錯乜嘢?」藉此斥責政府。

數個月前,何醫生等香港醫護一直推廣全民檢測,並主張由政府付錢資助每個香港人去醫院、化驗室做檢測。如今中國政府出手資助某些指定化驗室做全民檢測,何醫生等醫護又立即反口,指做全民檢測成效不大。

我都不清楚應該還是不應該再信任何醫生。 ...
如真是這樣,太矛盾了!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-27 10:02 AM 發表
私家衣牲收三千驗毒就有成效, 政府唔收錢就無作用

被你講出佐我想講嘅

垃圾何柏狗比人插得多而家餚底。。。

仲想利用磚家、大氣電波、濕鳩文宣來干預政府運作,洗市民腦依招唔掂,黃絲就會受,政府及其他正常市民就一早睇通你班人的手法,再死做落去,遲早犯了國安法

香港有二百幾萬隻曱甴根本係唔使檢測嘅,所以何柏良講得啱㗎,佢哋用殺蟲水㗎嘛

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2020-8-27 10:08 AM 發表
真係唔明白,點解有本事有能力的人都喜歡反政府
政府攪到佢地嘅利益囉,吾明澳門成本幾百,香港點解咁貴.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-27 10:02 AM 發表
私家衣牲收三千驗毒就有成效, 政府唔收錢就無作用

班黑醫護無咗70~100億元生意,嬲到爆

附件

Screenshot_20200827-111449_Samsung Internet.jpg(241.74 KB)

Screenshot_20200827-111449_Samsung Internet.jpg

「佛系抗疫」都係科學原則的一種!

科學原則係唔係會時常前後矛盾, 自打咀吧架? 

在效野公園,香港人留很多垃圾,黑衣人(本土派)大舉破壞政府和民間財產。香港有很多洋人和不同國家人士。特區地小人多交通四通八達,十八區只要1區出事,17區難免出事

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2020-8-27 10:08 AM 發表
真係唔明白,點解有本事有能力的人都喜歡反政府
水鬼怕城王,池中無魚蝦自大.

在香港街頭,有些人為眼神問題,互相問候和推撞。為了小事  隨時報仇同美國極端白人思想接近

香港呢班所謂磗家 有幾專業 真係有眼睇
真係當9UP完 無人記得
話禁係你 好喇 跟住做就話點解要禁
根本就係政治凌駕專業

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]