• 瀏覽: 2,721
  • 回覆: 27
大馬台灣新西蘭一早已經收緊甚至拒絕香港警察移民,其他5眼聯盟又即將跟隨之際,呢個時候仲選擇做人渣指鹿為馬顛倒是非為自己洗底,無恥程度曠古歷今,受到國際制裁變成萬眾期待亦已成定局,小鳳姐又有排忙了.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 12:27 AM 發表
大馬台灣新西蘭一早已經收緊甚至拒絕香港警察移民,其他5眼聯盟又即將跟隨之際,呢個時候仲選擇做人渣指鹿為馬顛倒是非為自己洗底,無恥程度曠古歷今,受到國際制裁變成萬眾期待亦已成定局,小鳳姐又有排忙了. ...
做乜要移民西人國
對住D西口西面

你咁鐘意.
嗎自己去西人國食西人屎囉

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 00:27 發表
大馬台灣新西蘭一早已經收緊甚至拒絕香港警察移民,其他5眼聯盟又即將跟隨之際,呢個時候仲選擇做人渣指鹿為馬顛倒是非為自己洗底,無恥程度曠古歷今,受到國際制裁變成萬眾期待亦已成定局,小鳳姐又有排忙了. ...
唔移民留係香港未得囉😂

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 12:27 AM 發表
你仲未攪移民?香港咁值得你班YC留戀嗎?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 00:27 發表
你冇事還好

引用:
文宣末日,究竟仲可以袋幾多日錢

引用:
on狗狗就做三等四等公民啦,記得趴街左唔好返嚟呀,頂,現在這樣多死左去外國但又要仆返嚟打工搵著數的異種人啦

引用:
台獨+港獨+五眼法西斯邪惡軸心=蛇鼠一鍋
最終會受國際社會審判

終於都見到樓主發帖報平安
雖然一早估到你係鍵盤戰士叫人衝自己鬆架啦
不過見到你唔係12個自動送中偷渡客
都令到我突然間覺得你既罪行又唔係太嚴重
樓主自己好自為之啦

係時候斬草除根了

得最後個句講得冇錯,因為今日又有12隻曱甴被人捉左

今早羊不斷被洗腦,聽信狼講所謂指鹿為馬嘅指控歪理!實質是鹿是馬狼跟本不關心,狼最梗要係羊仲聽佢講同最後肯做狼嘅大餐!🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]