• 瀏覽: 2,722
  • 回覆: 27
平安就好

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 12:27 AM 發表
大馬台灣新西蘭一早已經收緊甚至拒絕香港警察移民,其他5眼聯盟又即將跟隨之際,呢個時候仲選擇做人渣指鹿為馬顛倒是非為自己洗底,無恥程度曠古歷今,受到國際制裁變成萬眾期待亦已成定局,小鳳姐又有排忙了. ...
民主義士一早講明入元朗起義,班差佬係故意隱形,擺明係比機會義士。
點知道你咁水嘅啫。係出面對著手無寸鐵嘅市民就所向披靡,人哋攞條藤條出嚟就打到你扒街。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-27 12:27 AM 發表
大馬台灣新西蘭一早已經收緊甚至拒絕香港警察移民,其他5眼聯盟又即將跟隨之際,呢個時候仲選擇做人渣指鹿為馬顛倒是非為自己洗底,無恥程度曠古歷今,受到國際制裁變成萬眾期待亦已成定局,小鳳姐又有排忙了. ...
今時今日你仲死唔斷氣!

引用:
大馬係唔畀黑暴移民過去 本來有黑暴想走佬過去但大馬hold住左

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-8-27 12:38 AM 發表

做乜要移民西人國
對住D西口西面

你咁鐘意.
嗎自己去西人國食西人屎囉
佢走到先得GA..

引用:
原帖由 東涌水友 於 2020-8-27 01:36 AM 發表

你仲未攪移民?香港咁值得你班YC留戀嗎?
佢邊有得選擇

去國內退休一講係退休香港警察馬上受讚為護國英雄洗乜去啲鄉下地方做二等人?

支持警察剷除黃屍黑暴.

引用:
話制裁制裁,制撚左成年啦!制左未呀?

求下佢哋快啲制啦!唔好成日得把鳩口,搞到你班傻仔依家日日活在惶恐之下打飛機攞慰藉,班警察話佢哋真係好撚驚制裁呀

引用:
原帖由 前往原始的鞋抽 於 2020-8-28 09:37 PM 發表

話制裁制裁,制撚左成年啦!制左未呀?

求下佢哋快啲制啦!唔好成日得把鳩口,搞到你班傻仔依家日日活在惶恐之下打飛機攞慰藉,班警察話佢哋真係好撚驚制裁呀 ...
外國都話收黃人GA.... 收左200萬黃人未?

真係天真!

係呀。
殺人放火掉汽油彈的是義士嚟架嘛。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]