• 瀏覽: 3,456
  • 回覆: 18
+2
青海那個鬼地方距離南海三千里路。

一個小鎮有咁多大車,是東風快遞站頭嗎?

引用:
原帖由 6674 於 2020-8-26 08:24 PM 發表
青海那個鬼地方距離南海三千里路。一個小鎮有咁多大車,是東風快遞站頭嗎?11541676
高速公路休息站吧

大家都懂吧

引用:
原帖由 楊菲洋 於 2020-8-27 10:22 AM 發表
大家都懂吧
香港人真的未必懂,燒到埋身也只會向外求援......唏噓!

引用:
原帖由 6674 於 2020-8-26 08:24 PM 發表
青海那個鬼地方距離南海三千里路。
一個小鎮有咁多大車,是東風快遞站頭嗎?
俾你見到既應該都已經退役了

你睇到那地區, 可能射完就走咗, 留低一個又一個假模型欺騙吓你哋

上次不是笑縮在海南西北角軍演,點解今次企咁出呢? 

重點:
俾你知吾緊要,正是震攝。
防衞決心
三千里路云和月,F22/35丶巡航導彈不到。反觀,從中段飛行軌跡和速度,大致可判斷可否飛五千里 -- 即係涵蓋不會九十度掟灣的韓日台星,打狗棒也。

(更新:五角大樓說射了四枝中導,希望DF-17 & DF-100 有份玩)

原來玩咗幾支,其中一支係航母殺手,真係明串航母大國

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-8-26 06:21 PM 發表
懂的自然會懂
https://weibo.com/tv/show/1034:4 ... om=old_pc_videoshow

https://weibo.com/tv/show/1034:4 ... om=old_pc_videoshow
老實講,香港人真係超過99.99%都唔會懂,包括果班網絡文宣打手,睇佢哋既論據真係笑到肚痛,覺得所有軍備系統,軍事戰略好似玩c&c咁㩒個制就會自動執行,而唔知道內涵有幾多海量既子系統,有海量既中間過程,要花幾嘔心瀝血先做到果過程同結果出嚟。

最關鍵的是巨浪-3也出現了。

引用:
原帖由 子月月 於 2020-8-27 04:29 PM 發表

老實講,香港人真係超過99.99%都唔會懂,包括果班網絡文宣打手,睇佢哋既論據真係笑到肚痛,覺得所有軍備系統,軍事戰略好似玩c&c咁㩒個制就會自動執行,而唔知道內涵有幾多海量既子系統,有海量既中間過程,要花幾嘔心瀝血先做到果過程同結果出嚟。 ...
香港人思想越來越狹窄是事實,基本上係俾班有錢有面既"前輩"同"精英"害狗死!

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-8-27 04:42 PM 發表

香港人思想越來越狹窄是事實,基本上係俾班有錢有面既"前輩"同"精英"害狗死!
咁路係自己揀,仆街唔好喊囉。

唔係見佢哋係網絡鳩吹幾興奮,
好肯定講,
中美台打唔起上嚟還好,
只要一打起上嚟,
果班人肯定會第一時間比清洗,
人類幾千年戰爭史證明,
唔會有一個國家係戰爭時期,
可以容許呢啲人存在,
包括曾經既全球霸主荷蘭,西班牙,英國及美國。

引用:
原帖由 子月月 於 2020-8-27 04:48 PM 發表

咁路係自己揀,仆街唔好喊囉。

唔係見佢哋係網絡鳩吹幾興奮,
好肯定講,
中美台打唔起上嚟還好,
只要一打起上嚟,
果班人肯定會第一時間比清洗,
人類幾千年戰爭史證明,
唔會有一個國家係戰爭時期,
可以容許呢啲人存在,
包括曾經既全球霸主荷蘭,西班牙,英國及美國。 ...
......最可惜係好多後生仔女家長齊中伏!被導向不歸路!離題不說了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]