• 瀏覽: 1,830
  • 回覆: 61
+8
老美呢條廢柴已經日落西山, 只係隻無牙老虎.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-26 08:49 AM 發表
美國國防部長埃斯珀8月24日在《華爾街日報》發表題為“五角大樓已經為中國做好了準備”的文章,討論了中國解放軍的威脅,並提出三大措施,旨在聯合盟國與夥伴國,共同抵制北京的霸凌行為,支持所有國家的主權,捍衛自由和開放的國際體系。

https://gdb.voanews.com/dbf023b2-c6cc-4af6-8b31-8ae2ef964b84_cx0_cy1_cw0_w ...
美國在制裁伊朗事件上己眾叛親離,只有多明尼加呢個夥伴國了...

有個賊佬到處講其他人威脅。。。。。。。威脅啲咩,原來係阻住個賊佬揾食🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-26 09:43 AM 發表

赤共就係痛恨美帝阻頭阻勢
否則韓日台南洋都赤化了
以前老毛都好驚美帝打走日本
歷史就要改寫了
我地一早已答應不輸出革命,我地講信用,唔似你主人 信用撕爛咗 😱😱

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-26 08:49 AM 發表
美國國防部長埃斯珀8月24日在《華爾街日報》發表題為“五角大樓已經為中國做好了準備”的文章,討論了中國解放軍的威脅,並提出三大措施,旨在聯合盟國與夥伴國,共同抵制北京的霸凌行為,支持所有國家的主權,捍衛自由和開放的國際體系。

https://gdb.voanews.com/dbf023b2-c6cc-4af6-8b31-8ae2ef964b84_cx0_cy1_cw0_w ...
準備?細節?

嘴遁有用就唔使玩制裁啦

中國時刻準備。

「支持所有國家的主權,」

宜家中國唔承認邊個國家主權先

夠膽你就講邊個「國家」

你老尾,有無支持敘利亞政府嘅政權呀?
你老尾,有無支持伊朗政府嘅政權呀?
你老尾,有無支持委內端拉政府嘅政權呀?

最唔支持其他國家政權嘅就係你老尾,宜家走出嚟話支持

國防部長埃斯珀: 五角大樓已經為中國做好了準備

=
國防部長埃斯珀: 準備好了誣告中國 !
911時老美炸得慶喜,連五角大樓都炸咗一忽.......

美國仲好意思提聯合國,連五眼仔都唔撐佢啦,早點退群,大家耳目清淨.

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-8-26 10:58 AM 發表
「支持所有國家的主權,」

宜家中國唔承認邊個國家主權先

夠膽你就講邊個「國家」

你老尾,有無支持敘利亞政府嘅政權呀?
你老尾,有無支持伊朗政府嘅政權呀?
你老尾,有無支持委內端拉政府嘅政權呀?

最唔支持其他國家政權嘅就係你老尾,宜家走出嚟話支持 ...
老美很支持所有國家的反政府組織,在美國就有數不清的流亡政府.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]