• 瀏覽: 2,455
  • 回覆: 16
+3
何栢良一直搞政治,對本身的專業,完全不尊重。

佢有自由發表個人睇法,但傳染病中心不是一個人,而是代表了一個專業。

若然只玩政治,忽略專業,請走。

仲有話唔會打疫苗嘅猿醫生。 香港有呢D磚家真係死得。

要求無恥專家辭職???打死都唔走啦!!!

仲有個叫 '恨臨摑醒' 既黃e組織,今日黃昏係官台話,全民檢測可能有假陽性,令市民需要接受進一步既檢驗,包括x光,電腦掃描甚至有侵入性既氣管鏡喎 ~
跟住又話新冠肺炎唔係咁多,唔值得大現模去驗喎~

聽到我火都黎.有咩化驗係冇 false positive / false negative 呀大e生 ? 依你既邏輯,就乜野病乜野檢查都唔駛做啦 ?!

其實喱尐咩咩 '恨臨摑醒' / '髮正會屍'/ '鶴聞私瞧', 睇個名就知係一丘之貉.

他已暴露身份了

香港磚家個個都一倫樣,聽到o咀又嬲,當然好多反智白痴會信,香港咪由得佢死咯

唔係要求佢辭職,係叫佢去死呀

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-8-25 10:30 PM 發表
仲有個叫 '恨臨摑醒' 既黃e組織,今日黃昏係官台話,全民檢測可能有假陽性,令市民需要接受進一步既檢驗,包括x光,電腦掃描甚至有侵入性既氣管鏡喎 ~
跟住又話新冠肺炎唔係咁多,唔值得大現模去驗喎~

聽到我火都黎.有咩化驗係冇 false positive / false negative 呀大e生 ? 依你既邏輯,就乜野病乜野檢查都唔駛做啦 ?!

其實喱尐咩咩 '恨臨摑醒'  ...
當我小人之心,
可能睇住條檢測財路斷咗
轉條跑道吹過個「危機」出嚟搵返筆

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-25 09:07 PM 發表
何栢良一直搞政治,對本身的專業,完全不尊重。

佢有自由發表個人睇法,但傳染病中心不是一個人,而是代表了一個專業。

若然只玩政治,忽略專業,請走。 ...
香港玩政治的黑醫,多的是

應該即炒

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-8-25 11:42 PM 發表
原本係財路,3000蚊一劑;而家財路斷咗

呢班黑醫只要糧支,不要良知,無恥之徒

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2020-8-25 11:26 PM 發表

當我小人之心,
可能睇住條檢測財路斷咗
轉條跑道吹過個「危機」出嚟搵返筆
唔係小人之心, 直情係講出事實。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]