• 瀏覽: 843
  • 回覆: 12
美國共和黨在當地周一起舉行一連四日的全國代表大會,大多數活動在網上舉行,競逐連任的總統特朗普將正式接受提名。有美國傳媒在民主黨全國代表大會後進行民調,顯示拜登的支持度為52%,領先特朗普10個百分點。

美國共和黨在當地周一起舉行一連四日的全國代表大會,大多數活動在網上舉行,競逐連任的總統特朗普將正式接受提名。有美國傳媒在民主黨全國代表大會後進行民調,顯示拜登的支持度為52%,領先特朗普10個百分點。

哥倫比亞廣播公司在上周四至上周六進行的民調顯示,拜登支持度達52%,領先特朗普的42%,與上一星期的調查相同。有45%自稱獨立的選民表示收看民主黨代表大會後,對拜登有更正面的看法。

新聞來源連結:
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2733578/拜登獲提名後優勢持續 民調領先特朗普10個百分點

美國民調4年前衰過一鑊

侵侵唔會怕的

領先都冇用,無賴神經總統會以痕症命令對手棄選

看來你係下任美國總統了

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-8-25 09:01 PM 發表
美國民調4年前衰過一鑊

侵侵唔會怕的
4年前女希魔計票數真係多過侵侵個喎。

柒普Mola mola😭😭😭

拜登咩都唔洗做,等傻浸自爆就自動當選

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-8-25 09:02 PM 發表
領先都冇用,無賴神經總統會以痕症命令對手棄選
睇下大統領點攪到民主黨大州投唔到票俾拜登..

一個加州,一個紐約州,一個佛羅里達州,分別有55,29和29張選舉人票..
加埋共和黨必勝既得州38張人票,
就好大機會勝出...

呢個都似係,財閥政黨選舉競爭?兩個都似係兩黨分別派出嚟嘅代理人,好似識上電視,就可能做到腫桶咁呢?

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-8-26 09:27 AM 發表

一個加州,一個紐約州,一個佛羅里達州,分別有55,29和29張選舉人票..
就好大機會勝出... ...
無恥便無敵,無賴神經總統會以一切卑鄙無恥手段尋求連任

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-8-26 09:27 AM 發表

就好大機會勝出... ...
根本侵侵已經開始不停出陰招

上次希拉莉領先過幾多?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]