• 瀏覽: 6,593
  • 回覆: 48
引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-8-29 01:37 AM 發表

解放軍天下無敵, 但唔敢同北韓軍打?
有病呀???
我幾時講過解放軍天下無敵.
如果你再係在我的帖子內貼來貼去都係假新聞, 講嘢又語焉不詳, 語無倫次, 咁就過主喇, 今次係最後警告.

嘥氣啦,大陸開戰!肥金開炮射死三個漁民,聲都唔出啦死晒狗咁,

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-8-25 18:37 發表
中國同時在南北海域進行大規模實彈軍演, 守國土必先守海疆, 海疆守不住就如同鴉片戰爭時英國艦隊沿海岸線由南北上橫掃中國半壁江山.
中國的備戰係要持續至美國大選後, 因為美國的精神病腫桶行為不可預測, 隨時癲癇症發作而向中國發動突襲戰爭, 侵侵的選情越危急, 對中國發動戰爭的機會越大, 中國要在此時期提升至全國備戰狀態.   ...
咁係時候呼喚全世界黨員回國,以免被捕作戰犯!

引用:
原帖由 公司含情的賤嘴 於 2020-8-29 03:30 PM 發表
嘥氣啦,大陸開戰!肥金開炮射死三個漁民,聲都唔出啦死晒狗咁,
中國係應戰, 唔係開戰, 唔識點解就查字典喇.
南韓報紙個幾月前報導肥仔金已經死咗.
中國向南海射咗4支東風導彈, 唔係玩泥沙, 美國最有可能係在南海打第一槍, 中國今次係試射, 下次就來真的.

TR3B都未出

引用:
原帖由 Money-Monster 於 2020-8-29 01:52 AM 發表

你又天下無敵? 你又敢同人打?
我剩係知你條廢柴唔夠我講就Block我.
正確;唔夠網友講就 block 人者正廢柴!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-8-29 01:37 AM 發表

點解打唔贏金仔幾隻兵哥.

引用:

習大大「強國夢」-- 犯我中華者,雖遠必誅!
點解北韓兵仔亂射亂殺, 習大大無聲出嘅.

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-29 07:11 PM 發表

習大大「強國夢」-- 犯我中華者,雖遠必誅!
大妓院時報講肥仔金死咗喎, 你信唔信?
最好笑係台灣幾條電視台吹水佬講三峽大壩就快崩塌, 真係嚇鬼.

你唔敢代表習大大答?

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-29 04:34 PM 發表

咁係時候呼喚全世界黨員回國,以免被捕作戰犯!
大妓院講中國共產黨有1億黨員已退黨.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-8-29 16:35 發表

中國係應戰, 唔係開戰, 唔識點解就查字典喇.
南韓報紙個幾月前報導肥仔金已經死咗.
中國向南海射咗4支東風導彈, 唔係玩泥沙, 美國最有可能係在南海打第一槍, 中國今次係試射, 下次就來真的. ...
老共忍唔住射了!東風21同26比美國起哂底!今次蝕章了!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-8-30 06:06 PM 發表

解放軍無力保護中國人, 唯有話假新聞!
中國通海金融財經媒體, 是中資已接受事實.
你話假新聞, 你先要証明假新聞. 你無法証明是假, 即係你無法反對事實, 你唯有話假新聞:
北韓巡邏艇對10艘中國漁船非法捕魚開火造成至少3死
https://www.quamnet.com/post/u6B20k1bnniQcF3sp0Ns8

解放軍無力保護中國人, 不敢對抗北韓軍. 咁 ...
中國已積極備戰. 穩守自己家門口.
莫謂言之不預, 已警告而再犯,
我的[黑名單]裡面只有一條柒碌叫阿柒回龜, 我一般都唔會去黑人, 依家加多一隻.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]