• 瀏覽: 1,156
  • 回覆: 23
+2
周日不少外傭在元朗與南亞同鄉共聚,惟元朗近年曾發生多宗南亞街頭混戰,嚴重影響區內治安。有區議員表示區內南亞人聚集對居民造...

無論南亞、英藉、美藉...本土又好,街頭打架絕對唔好,不過佢哋都係直接傷害到有關嘅人,唔會傷害到d無辜嘅人,呢隻物業城好快就跳出嚟就話什麼增加警力,回想過去一段時間唔少曱甴出嚟打人、破壞元朗街上面的設施,物業城有冇講過嘢?要求啲曱甴唔好搞破壞?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200825/mobile/bkn-20200825045809094-0825_00822_001.html

鄉下佬係時候保家衛國

元朗白衣人...即係無事喇

又係班賤種死阿差

持「行街紙」犯法就即時遺返啦
唔俾佢哋工作又好難令佢哋打發時間,教佢哋種田得唔得呢?

所以我早幾年已經搬出元朗

所以話香港搞政治既人害香港。大陸哩消費既比人趕,但哩班大帝就無人理,有政府照顧先。。。香港人真系弱雞。比人成日拉住走。

引用:
原帖由 D9L 於 2020-8-25 10:26 PM 發表
元朗白衣人...即係無事喇
俾高佬林挑機,等南亞超雄擴展勢力...

抵L死 多元社會

爭女好出奇咩

張蕉紅洗唔洗記一功?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-25 03:47 PM 發表
班藍鮮魷又可以作是否:個南亞人是林卓瑩扮的 犯法
美國黑警扮嫁

附件

1.png(776.74 KB)

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-25 03:47 PM 發表
班藍鮮魷又可以作是否:個南亞人是林卓瑩扮的 犯法
曱甴話冇差佬先和平, 解散警隊架wor

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-26 12:56 PM 發表
所以話香港搞政治既人害香港。大陸哩消費既比人趕,但哩班大帝就無人理,有政府照顧先。。。香港人真系弱雞。比人成日拉住走。
咁即係邊個有問題

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]